Horpol rechthoekig positielicht rood retro-reflector

Horpol rood rechthoekig doorrijlicht/positielicht met retro-reflector

Deze Horpol designlamp heeft 3 LED's.

de afmetingen van de Horpol rode rechthoekige doorgangs-/positielamp zijn: 132x33x13.

Deze Horpol doorrijlicht voldoet aan de ECE goedkeuringsnormen.

FG0129LD
€ 9,23
€ 9,23 € 7,63
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol rechthoekig rood reflecterend markeringslicht

Het essentiële accessoire voor het verbeteren van de veiligheid van uw voertuig is de rode rechthoekige markeringslamp van Horpol. De hoge zichtbaarheid en het robuuste ontwerp maken het mogelijk om de afmetingen van je voertuig duidelijk aan te geven aan andere bestuurders op de weg, wat ongelukken kan voorkomen.

Het rode rechthoekige doorrijlicht van Horpol is een product van topkwaliteit dat een lange levensduur en optimale prestaties garandeert. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en is slagvast dankzij de polycarbonaatlens en duurzame behuizing, waardoor het bestand is tegen de zwaarste wegomstandigheden.

Dankzij de compacte afmetingen en het lichtgewicht ontwerp is het installeren van de Horpol rode rechthoekige doorrijlamp eenvoudig en vereist het geen speciaal gereedschap. Je kunt het dus meteen uit de doos gebruiken.

Voor totale gemoedsrust voldoet de Horpol rode rechthoekige uitklaringslamp aan de strengste veiligheidsnormen, waardoor hij is goedgekeurd voor gebruik op alle Europese wegen met zijn ECE R10-certificering.

Als je je rijveiligheid wilt verbeteren, koop dan nu het rode rechthoekige doorrijlicht van Horpol. Breng je veiligheid op de weg niet in gevaar. Bestel vandaag nog online voor een snelle, betrouwbare levering direct aan huis en rij met vertrouwen.

FG0129LD

Gegevensblad

Couleur
Rood
Spanning
12/24V
Certificering
E20
Montageafmetingen
Universeel
aantal leds
1

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: