Horpol rechthoekig positielicht oranje steun

Rechthoekig doorrijlicht met oranje beugel van Horpol.

Rechthoekig oranje doorrijlicht voor vrachtwagens, aanhangers, caravans of campers, om de aanwezigheid en breedte van het voertuig aan te geven aan andere weggebruikers.

Dit oranje doorrijlicht van Horpol heeft 4 oranje LED's en is universeel te monteren, waardoor het gemakkelijk te installeren is op verschillende soorten voertuigen.

FG0161LD
€ 8,17
€ 8,17 € 6,75
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol oranje rechthoekige markeringsverlichting

De oranje rechthoekige markeringslamp van Horpol is een essentieel stuk verlichting voor voertuigen zoals vrachtwagens, aanhangers, caravans of campers. Het signaleert de aanwezigheid en breedte van het voertuig aan andere weggebruikers en zorgt voor meer veiligheid en zichtbaarheid.

Met zijn 4 oranje LED's biedt de oranje rechthoekige doorrijverlichting van Horpol optimale zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht. De LED's hebben een extreem lange levensduur en zijn zeer energiezuinig.

De oranje rechthoekige uitrijlamp van Horpol is voorzien van een universele bevestiging waardoor hij gemakkelijk op verschillende soorten voertuigen kan worden gemonteerd. Het kan naar wens aan de zijkanten of achterkant van het voertuig worden bevestigd.

Dit kwaliteitsproduct van Horpol voldoet aan de huidige normen en veiligheidseisen voor veilig gebruik op de weg.

FG0161LD

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Spanning
12/24V
Hauteur
66 mm
Lengte
112 mm
Breedte
17 mm
Omgekeerde polariteit
Ja
Montageafmetingen
Universeel
Reflector
Ja
aantal leds
1

Dit vind je misschien ook leuk