Fristom feu de position rectangulaire 4 Led orange

Fristom 4 LED rechthoekig oranje positielicht

Fristom biedt een hoogwaardig 4 LED-positielicht dat is ontworpen voor meer veiligheid en optimale zichtbaarheid op de weg. Dit positielicht is speciaal aangepast voor auto's en vrachtwagens en maakt gebruik van geavanceerde LED-technologie om een briljante helderheid te bieden terwijl het weinig energie verbruikt.

Fristom Het 4 LED-positielicht is gemaakt van sterke, duurzame materialen die bestand zijn tegen zware weers- en buitenomstandigheden. Bovendien is het dankzij het compacte ontwerp en de eenvoudige installatie compatibel met alle soorten voertuigen.

Fristom Dankzij de intense helderheid biedt deze 4 LED-positielicht van een uitzonderlijke zichtbaarheid, waardoor de verkeersveiligheid wordt verbeterd doordat je voertuig beter zichtbaar is voor andere bestuurders, vooral bij weinig licht.

Dit product voldoet aan de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen en garandeert duurzaamheid en betrouwbaarheid op lange termijn. Fristom Het 4 LED-positielicht van is bestand tegen schokken, trillingen en temperatuurschommelingen en biedt optimale prestaties onder alle omstandigheden.

Fristom Kortom, de 4 LED positielicht van is een hoogwaardig product met superieure zichtbaarheid, energie-efficiëntie en duurzaamheid. Of je nu een veiligheidsbewuste bestuurder of een transportprofessional bent, dit positielicht is een ideale keuze om de veiligheid en prestaties van je voertuig te verbeteren.

FG0073ZFT
€ 9,99
€ 9,99 € 8,26
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 9 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 9 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,09.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

FG0073ZFT

Gegevensblad

Couleur
Oranje
aantal leds
4

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: