Was rood rechthoekig multifunctioneel achterlicht

was multifunctioneel achterlicht

Het Was achterlicht heeft drie functies:

  1. remlicht
  2. positielicht
  3. richtingaanwijzer

Het Was multifunctionele achterlicht kan horizontaal of verticaal worden geïnstalleerd

Het Was achterlicht werkt met een spanning van 12-24v

De afmetingen zijn:

  1. Lengte: 107.4mm
  2. Hoogte: 46.7mm
  3. Diepte: 23mm

Het licht is ECE- en ADR-goedgekeurd

FR0821W111
€ 31,45
€ 31,45 € 25,99
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 31 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 31 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,31.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was rood rechthoekig multifunctioneel achterlicht

Dit achterlicht is ontworpen met geavanceerde technologie om maximale zichtbaarheid te bieden en de veiligheid op de weg te garanderen. Met zijn vele functies voldoet het aan de meest veeleisende eisen op het gebied van achterverlichting voor voertuigen.

Het ontwerp van het achterlicht is modern en aantrekkelijk en past harmonieus bij elk type voertuig. Het heeft verschillende functies, waaronder een krachtig remlicht, een dynamische richtingaanwijzer en een positielicht. Deze verschillende functies informeren andere bestuurders duidelijk over je bedoelingen op de weg en zorgen voor veiliger en zelfverzekerder rijden.

De constructie van het achterlicht is robuust en duurzaam, zodat het bestand is tegen weersinvloeden en trillingen. Het is ontworpen voor eenvoudige installatie en past netjes op de achterkant van het voertuig.

Bovendien voldoet dit multifunctionele achterlicht van Was aan de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen en biedt het betrouwbare, langdurige prestaties.

Kortom, het multifunctionele Was achterlicht is een ideale keuze voor bestuurders die veiligheid en stijl belangrijk vinden. Dankzij de vele functies, het aantrekkelijke ontwerp en de superieure kwaliteit is het een waardevolle aanvulling op elk voertuig en biedt het een betere zichtbaarheid en gemoedsrust op de weg.

FR0821W111

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Universeel
Stop
Ja
Positie
Ja
Vorm
Rechthoekig
indicator
ja
Marque
Was
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw

Dit vind je misschien ook leuk