Was mistachterlicht rechthoekige heldere lens

Was rechthoekig mistachterlicht

Dit Was mistlicht heeft een transparante lens en rode LED's

De afmetingen zijn:

  1. Lengte: 107.4mm
  2. Hoogte: 46.7mm
  3. Diepte: 23mm

De mistlamp is ECE E20 R10 goedgekeurd

FR0700W83D
€ 27,56
€ 27,56 € 22,78
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 27 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 27 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,27.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was rood rechthoekig mistachterlicht

De WAS mistlamp is een hoogwaardige auto-uitrusting die ontworpen is om de zichtbaarheid bij dichte mist of slechte weersomstandigheden te verbeteren. Deze lamp is verkrijgbaar voor zowel de voor- als achterzijde van de auto, werkt onafhankelijk en biedt geoptimaliseerde prestaties voor meer veiligheid op de weg.

De WAS mistlamp maakt gebruik van geavanceerde technologie om de weg effectief te verlichten in situaties met verminderd zicht. De speciaal ontworpen lichtstraal dringt door mist en slecht weer heen en zorgt voor een beter zicht op mogelijke obstakels en andere voertuigen.

Dankzij de robuuste constructie en uitzonderlijke duurzaamheid is de WAS mistlamp bestand tegen zware wegomstandigheden en trillingen, waardoor betrouwbare, consistente prestaties worden gegarandeerd. De waterdichte behuizing biedt bescherming tegen vocht en het binnendringen van water, waardoor de levensduur van de lamp wordt verlengd en de functionaliteit behouden blijft.

Deze WAS mistlamp is eenvoudig te installeren en is perfect geschikt voor verschillende soorten voertuigen. Het is ontworpen om het uiterlijk van je auto aan te vullen en biedt tegelijkertijd een betere zichtbaarheid en meer veiligheid op de weg.

Kortom, de WAS mistlamp is een ideale keuze voor bestuurders die zich zorgen maken over hun veiligheid en die van andere weggebruikers. Met zijn geoptimaliseerde prestaties, duurzaamheid en eenvoudige installatie is deze lamp van onschatbare waarde voor elk voertuig en zorgt hij voor veiliger en rustiger rijden, zelfs in slechte weersomstandigheden.

FR0700W83D

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Universeel
Mistlampen
Ja
nieuw
nieuw

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk