Was wit rechthoekig achteruitrijlicht

was merk 12/24v rechthoekig achteruitrijlicht

Deze achteruitrijlamp heeft een transparante lens en witte LED's en produceert 168 lumen

De Was achteruitrijlamp heeft een kabelaansluiting

De afmetingen zijn:

  1. Lengte: 107.4mm
  2. Hoogte: 46.7mm
  3. Diepte: 23mm

ECE goedgekeurd

FR0702W84
€ 33,08
€ 33,08 € 27,34
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 33 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 33 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,33.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was wit rechthoekig achteruitrijlicht

De WAS achteruitrijlamp is een verlichtingselement achteraan dat speciaal ontworpen is voor voertuigen. Het is ontworpen om te worden gebruikt als achteruitrijlamp om andere bestuurders en voetgangers te waarschuwen dat het voertuig achteruitrijdt.

De WAS achteruitrijlamp is voorzien van moderne, betrouwbare technologie en biedt verbeterde zichtbaarheid en veiligheid. Het heeft één functie, namelijk een intens, helder wit licht uitstralen wanneer het voertuig achteruitrijdt. Hierdoor kunnen bestuurders achter het voertuig de achteruitrijbewegingen duidelijk zien en hun rijgedrag hierop aanpassen.

Het uiterlijk van de WAS achteruitrijlamp is compact en discreet, en past gemakkelijk aan de achterkant van het voertuig zonder afbreuk te doen aan de esthetische aantrekkingskracht. Het is gemaakt van duurzame, slijtvaste materialen, waardoor het een lange levensduur heeft, zelfs onder moeilijke wegomstandigheden.

Wat de prestaties betreft, is de WAS achteruitrijlamp ontworpen om een hoge lichtopbrengst te leveren bij een laag energieverbruik. Hierdoor is de lamp energiezuinig en compatibel met verschillende elektrische systemen in voertuigen.

Kortom, het WAS achteruitrijlicht is een betrouwbaar accessoire voor achterverlichting dat uitstekend zicht biedt bij het achteruitrijden. Met zijn compacte ontwerp, hoge helderheid en duurzaamheid is het een ideale keuze om de veiligheid en functionaliteit van je voertuig te verbeteren.

FR0702W84

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Universeel

Dit vind je misschien ook leuk