Vision X Aerotech zwaailamp 81w heldere magnetische lens

Aerotech zwaailamp met een transparante lens op een magnetische houder van Vision X

Vision X Aerotech zwaailamp met 81W vermogen en 54 LED's

Het Vision X Aerotech zwaailicht heeft waarschuwingslampen die het meest zichtbaar zijn van alle Vision X zwaailampen

Dit Aerotech zwaailicht is zeer duurzaam dankzij de hoogwaardige materialen waarvan het is gemaakt en het is bestand tegen sterke trillingen

Het Vision X zwaailicht heeft de volgende afmetingen:

  1. Lengte: 250 mm
  2. Breedte: 156 mm
  3. Hoogte: 49 mm
GLAERO016MAC
€ 264,99
€ 264,99 € 219,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 264 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 264 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 2,64.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vision X Aerotech zwaailamp 81w heldere magnetische lens

Het Vision X Aerotech zwaailicht is speciaal ontworpen om het helderste en meest zichtbare primaire waarschuwingslicht te zijn. Het ontwerp bevat nauwkeurige optische lenzen, krachtige LED's en een unieke reflector om een superieure zichtbaarheid te garanderen, zowel overdag als 's nachts.

De Vision X Aerotech zwaailamp is ontworpen om een gelijkmatige, ultraheldere lichtopbrengst te produceren die aan alle internationale normen voldoet en deze zelfs overtreft.

Op het gebied van duurzaamheid is de Vision X Aerotech zwaailamp gebouwd om de tand des tijds te doorstaan. De microstaven zijn afgedicht door middel van ultrasoon lassen om ze te beschermen tegen water en stof, waardoor een beschermingsklasse van IP67 + IP69K wordt gegarandeerd. Solide voetstukken garanderen duurzaamheid in alle toepassingen. De polycarbonaat lenzen zijn vrijwel onbreekbaar en maken gebruik van een speciaal UV-bestendig Makrolon 2607 materiaal. En dankzij het solid-state circuit zijn er geen bewegende delen, waardoor het risico op mechanische storingen geëlimineerd wordt.

Het Aerotech zwaailicht van Vision X heeft een compact, elegant ontwerp waardoor het gemakkelijk te integreren is in elke omgeving. De hoogwaardige LED's die worden gebruikt produceren een zacht, gelijkmatig amberkleurig licht dat uitstekende zichtbaarheid biedt.

Kortom, de Vision X Aerotech zwaailamp is een kwaliteitsproduct dat een elegant ontwerp, optimale verlichting en een grote veelzijdigheid in gebruik combineert.

GLAERO016MAC

Gegevensblad

IP
IP67
IP69K
Couleur
Oranje
Tension de sortie
Transparant
Lengte
250 mm
Breedte
156 mm
Montage
Magnetisch
Hoogte met steun
49 mm
Gekleurde lens
transparant
lensmaterialen
polycarbonaat
stroom
81W
Marque
Visie X

Dit vind je misschien ook leuk