Vision X zwaailamp Aerotech heldere lens 252W

Aerotech zwaailamp met transparante lens op een vaste beugel van Vision X

Vision X Aerotech zwaailamp met een vermogen van 252W en 168 LED's

De Vision X Aerotech zwaailamp heeft waarschuwingslichten die het meest zichtbaar zijn van de Vision X zwaailampmodellen

Dit Aerotech zwaailicht is zeer duurzaam dankzij de hoogwaardige materialen waarvan het is gemaakt en het is bestand tegen sterke trillingen

De Vision X zwaailamp heeft de volgende afmetingen:

  1. Lengte: 380 mm
  2. Breedte: 200 mm
  3. Hoogte: 73 mm
GLAERO019AC
€ 398,09
€ 398,09 € 329,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 398 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 398 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 3,98.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vision X Aerotech zwaailamp 252W heldere lens

Het Vision X Aerotech zwaailicht is speciaal ontworpen om het helderste en meest zichtbare waarschuwingslicht te zijn, dat dag en nacht superieure zichtbaarheid biedt. Deze prestaties worden bereikt door een combinatie van optische precisie-lenzen, krachtige LED's en een unieke reflector.

De Vision X Aerotech zwaailamp is ontworpen om een uniforme en extreem heldere lichtopbrengst te produceren, die alle internationale normen overtreft.

Op het gebied van duurzaamheid is het Vision X Aerotech baken ontworpen om de elementen te weerstaan. De microbakens zijn ultrasoon afgedicht om ze te beschermen tegen water en stof, waardoor ze een IP67 + IP69K classificatie hebben. Bovendien zorgt de robuuste basis voor duurzaamheid bij alle toepassingen. De polycarbonaat lenzen zijn gemaakt van het speciale UV-bestendige Makrolon 2607 materiaal, waardoor ze vrijwel onbreekbaar zijn. Dankzij het ontwerp zonder bewegende delen kunnen er bovendien geen mechanische problemen ontstaan.

Het Aerotech zwaailicht van Vision X heeft een compact en elegant ontwerp, waardoor het gemakkelijk in elke omgeving past. De hoogwaardige LED's die worden gebruikt produceren een zacht, gelijkmatig amberkleurig licht dat uitstekende zichtbaarheid biedt.

Kortom, de Vision X Aerotech zwaailamp is een kwaliteitsproduct dat een elegant ontwerp, optimale verlichting en een grote veelzijdigheid in gebruik combineert

GLAERO019AC

Gegevensblad

IP
IP67
IP69K
Couleur
Oranje
Tension de sortie
Transparant
Lengte
380 mm
Breedte
200 mm
Montage
Vast
Hoogte met steun
73 mm
Gekleurde lens
transparant
type verbinding
kabel
lensmaterialen
polycarbonaat
stroom
252W
Marque
Visie X

Dit vind je misschien ook leuk