Vision X Aerotech zwaailamp, heldere lens 126W

Aerotech zwaailamp met transparante lens op een vaste beugel van Vision X

Vision X Aerotech zwaailamp met een vermogen van 126W en 84 LED's

De Vision X Aerotech zwaailamp heeft waarschuwingslichten die het meest zichtbaar zijn van de Vision X zwaailampmodellen

Dit Aerotech zwaailicht is zeer duurzaam dankzij de hoogwaardige materialen waarvan het is gemaakt en het is bestand tegen sterke trillingen

De Vision X zwaailamp heeft de volgende afmetingen:

  1. Lengte: 380 mm
  2. Breedte: 200 mm
  3. Hoogte: 51 mm
GLAERO017AC
€ 331,54
€ 331,54 € 274,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 331 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 331 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 3,31.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vision X Aerotech zwaailamp heldere lens 126W

Het Vision X Aerotech zwaailicht is speciaal ontworpen om het helderste en meest zichtbare primaire waarschuwingslicht te zijn. Om dit te bereiken bevat het optische precisie-lenzen, krachtige LED's en een unieke reflector die dag en nacht voor een uitzonderlijke zichtbaarheid zorgen.

De Vision X Aerotech zwaailamp is ontworpen om een uniforme, ultraheldere lichtopbrengst te leveren die aan alle internationale normen voldoet en deze zelfs overtreft.

Op het gebied van duurzaamheid is de Vision X Aerotech zwaailamp ontworpen om de tand des tijds te doorstaan. De microstaven zijn afgedicht door middel van ultrasoon lassen, waardoor water en stof niet kunnen binnendringen en de beschermingsgraad IP67 + IP69K is. Bovendien garanderen de robuuste voetstukken duurzaamheid in alle toepassingen. De extreem sterke polycarbonaat lenzen zijn gemaakt van het speciale UV-bestendige materiaal Makrolon 2607. Het solid-state circuit van de zwaailamp heeft geen bewegende delen en voorkomt mechanische storingen.

Het Aerotech zwaailicht van Vision X heeft een compact, elegant ontwerp dat gemakkelijk in elke omgeving past. Het is uitgerust met LED's van hoge kwaliteit die een zacht, gelijkmatig amberkleurig licht produceren voor uitstekende zichtbaarheid.

Kortom, de Vision X Aerotech zwaailamp is een kwaliteitsproduct dat een elegant ontwerp, optimale verlichting en een grote veelzijdigheid in gebruik combineert

GLAERO017AC

Gegevensblad

IP
IP67
IP69K
Couleur
Oranje
Tension de sortie
Transparant
Lengte
380 mm
Breedte
200 mm
Montage
Vast
Hoogte met steun
51 mm
Gekleurde lens
transparant
type verbinding
kabel
lensmaterialen
polycarbonaat
stroom
126W
Marque
Visie X

Dit vind je misschien ook leuk