Juluen flitser Powerled4 4 led oranje

Juluen Powerled4 oranje 4 LED zaklamp

De oranje flitser onthoudt het laatste flitspatroon dat is gebruikt bij het inschakelen

Meerdere flitsers kunnen tegelijkertijd of afwisselend worden gesynchroniseerd. Er zijn 23 flitsstanden

De Juluen oranje LED flitser is water- en trilbestendig

afmetingen zijn:

  1. Lengte: 122mm
  2. Breedte: 41mm
  3. Diepte flitser: 29.4mm
F9701LED4
€ 72,47
€ 72,47 € 59,89
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 72 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 72 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,72.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen Flash Powerled4 4 LED oranje

De Juluen Flash Powerled4 met 4 oranje LED's is een extreem krachtig en betrouwbaar verlichtingsapparaat. Hij is speciaal ontworpen voor maximale zichtbaarheid bij weinig licht of slecht zicht. Met zijn vier oranje LED's met hoge intensiteit zorgt deze zaklamp voor een optimale lichtverdeling over een groot gebied.

De Powerled4 heeft een robuuste, weerbestendige constructie, waardoor hij geschikt is voor buitengebruik in veeleisende omgevingen. De robuuste behuizing beschermt de LED's effectief tegen schokken, trillingen en slechte weersomstandigheden.

Dankzij de geavanceerde technologie biedt de Powerled4 flitser een uitzonderlijke helderheid en lange levensduur. De hoogwaardige oranje LED's bieden een hoge lichtsterkte, waardoor ze zelfs op afstand goed zichtbaar zijn. Bovendien is de flitser uitgerust met speciale optica die zorgt voor een gelijkmatige lichtspreiding, waardoor hotspots of schaduwen worden voorkomen.

Deze Powerled4 flitser is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Hij heeft een gebruiksvriendelijke, intuïtieve interface waarmee je de verschillende lichtstanden kunt instellen volgens jouw specifieke behoeften. Je kunt kiezen uit verschillende knipperende, afwisselende of roterende modi, wat veel flexibiliteit biedt voor verschillende toepassingen.

Al met al is Juluen's Powerled4 flitser met 4 oranje LED's een ideale keuze voor wie op zoek is naar een krachtige, betrouwbare verlichtingsoplossing. Met zijn uitzonderlijke helderheid, robuuste constructie en meerdere instelmogelijkheden voldoet hij aan de meest veeleisende bewegwijzering en veiligheidseisen.

F9701LED4

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Tension de sortie
Transparant
Spanning
12/24V
Certificering
ECE R10
Hauteur
41 mm
Lengte
122 mm
Breedte
40 mm
Aantal modi
23
Diepte
29,4 mm
stroom
8W
aantal leds
4

Dit vind je misschien ook leuk