Juluen flash Powerled4 4 led blauw

Juluen Powerled4 blauwe 4 LED zaklamp

De blauwe flitser onthoudt het laatste flitspatroon dat is gebruikt bij het inschakelen

Meerdere flitsers kunnen tegelijkertijd of afwisselend worden gesynchroniseerd. Er zijn 23 flitsstanden

De Juluen blauwe LED flitser is water- en trilbestendig

afmetingen zijn:

  1. Lengte: 122mm
  2. Breedte: 41mm
  3. Diepte flitser: 29.4mm
F0111LED4
€ 72,47
€ 72,47 € 59,89
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 72 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 72 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,72.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen flitser Powerled4 4 led blauw

De Juluen Powerled4 Flitser met 4 blauwe LED's is een hoogwaardig verlichtingsapparaat dat maximale zichtbaarheid biedt bij weinig of slecht zicht. Deze zorgvuldig ontworpen flitser is uitgerust met vier blauwe LED's met hoge intensiteit, die zorgen voor een optimale lichtverdeling over een breed gebied.

De Powerled4 is gebouwd om bestand te zijn tegen zware buitenomstandigheden dankzij de robuuste constructie en bescherming tegen weersinvloeden. De robuuste behuizing beschermt de LED's effectief tegen stoten, trillingen en de elementen.

Dankzij de geavanceerde technologie biedt deze Powerled4 flitser een uitzonderlijke helderheid en lange levensduur. De hoogwaardige blauwe LED's produceren een hoge lichtsterkte en zorgen voor een duidelijke zichtbaarheid, zelfs op afstand. Bovendien zorgt de speciale optiek van de flitser voor een gelijkmatige lichtspreiding, waardoor hotspots en schaduwen worden vermeden.

Het installeren en gebruiken van deze Powerled4 flitser is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Dankzij de intuïtieve interface is het eenvoudig om de verschillende lichtstanden in te stellen die passen bij jouw specifieke behoeften. Je kunt kiezen uit verschillende knipperende, afwisselende of roterende modi, wat veel flexibiliteit biedt voor verschillende toepassingen.

Kortom, Juluen's Powerled4 met 4 blauwe LED's is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een krachtige en betrouwbare verlichtingsoplossing. De uitzonderlijke helderheid, het robuuste ontwerp en de instelmogelijkheden maken het een veelzijdig hulpmiddel dat voldoet aan de meest veeleisende bewegwijzering en veiligheidseisen.

F0111LED4

Gegevensblad

Couleur
Blauw
Tension de sortie
Transparant
Spanning
12/24V
Hauteur
41 mm
Lengte
122 mm
Breedte
40 mm
Aantal modi
23
Diepte
29,4 mm
stroom
8W
aantal leds
4

Dit vind je misschien ook leuk