Juluen Flash Powerled3 3 led rood

Juluen rode 3 LED Powerled zaklamp

De rode flitser onthoudt het laatste flitspatroon dat is gebruikt bij het inschakelen

Meerdere flitsers kunnen tegelijkertijd of afwisselend worden gesynchroniseerd. Hij heeft 16 flitsstanden

De Juluen rode LED flitser is water- en trilbestendig

afmetingen zijn:

  1. Lengte: 90mm
  2. Breedte 33.4mm
  3. Diepte: 24.4mm
F1507LED3
€ 67,59
€ 67,59 € 55,86
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 67 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 67 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,67.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen Flash Powerled3 3 led rood

De PowerLED 3 rode flitser van Juluen is een krachtig signaalapparaat dat is ontworpen voor optimale zichtbaarheid bij weinig licht. Dankzij de PowerLED-technologie garandeert deze flitser een hoge lichtsterkte, waardoor hij direct de aandacht trekt van automobilisten en voetgangers.

De PowerLED 3 is uitgerust met een speciaal ontworpen lens voor maximale lichtverspreiding, waardoor een uitgebreide en uniforme dekking van het signaleringsgebied wordt gegarandeerd. Dankzij de robuuste, weerbestendige behuizing is het een ideale keuze voor buitengebruik, zelfs in zware omgevingsomstandigheden.

Dankzij de hoogwaardige constructie biedt de PowerLED 3 een lange levensduur en uitzonderlijke betrouwbaarheid, waardoor onderhoudskosten en uitvaltijd worden beperkt. Bovendien kan hij dankzij het easy-fix montagesysteem snel en veilig op verschillende steunen worden geïnstalleerd.

Deze rode flitser is uitgerust met een synchronisatiefunctie, waardoor gelijktijdige coördinatie van meerdere verkeerslichten mogelijk is. Deze functie verbetert de duidelijkheid van de berichten en maakt het gemakkelijker voor weggebruikers om de indicaties te begrijpen.

Juluen's PowerLED 3 is een ideale keuze voor bewegwijzeringstoepassingen, bouwterreinen, parkeerterreinen en andere omgevingen waar duidelijke en effectieve bewegwijzering vereist is. Met zijn hoge lichtopbrengst, duurzaamheid en installatiegemak is het een betrouwbare oplossing voor het garanderen van veiligheid en zichtbaarheid in uiteenlopende situaties

F1507LED3

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Certificering
ECE R10
Lengte
90 mm
Breedte
30 mm
Aantal modi
12
Diepte
24,4 mm
aantal leds
3

Dit vind je misschien ook leuk