Hadley steunpoot 490mm/560mm

Steunvoet voor K8130HAD en K8230HAD

Afmetingen 490 mm/560 mm

AC3230HAD
€ 18,15
€ 18,15 € 15,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 18 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 18 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,18.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Hadley steunstandaard 490mm

De Hadley standaard is een praktisch en robuust accessoire voor Hadley luchthoorns. De standaard is ontworpen om Hadley hoorns te ondersteunen en op hun plaats te houden, waardoor installatie eenvoudig en veilig is.

De standaard is gemaakt van hoogwaardige materialen en is bestand tegen schokken, weersinvloeden en trillingen. Hij biedt betrouwbare bescherming voor je Hadley luchthoorns. Het eenvoudige, elegante ontwerp past perfect bij je Hadley trompetten voor een professionele look.

Bovendien is de Hadley standaard eenvoudig te installeren en te gebruiken. Hij is compatibel met verschillende voertuigen, waaronder vrachtwagens, boten en terreinwagens, en biedt maximale flexibiliteit voor je hoorbare waarschuwingssysteem.

Al met al is de Hadley standaard een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een praktisch en robuust accessoire voor je luchthoorns Hadley. Het elegante ontwerp en de superieure duurzaamheid maken het een ideale keuze voor zowel professionals als autoliefhebbers.

Verkrijgbaar bij Ducheminagt, uw specialist in persluchthoorns Hadley.

AC3230HAD

Klanten die dit product kochten, kochten ook: