Hadley rechthoekige messing lucht trompet 660mm (26")

Rechthoekige messing luchthoorn voor vrachtwagens 660 mm en 26 inch

Voor deze luchthoorn heb je een luchtbron met ventiel (solenoïde) en een buis nodig die minstens 4 tot 8 bar druk produceert

Voor een optimaal geluid en om de montage van de luchthoorn zo eenvoudig mogelijk te maken, raden we onze aansluitset aan, die bestaat uit..:

Luister naar het geluid

K0978HAD
€ 205,70
€ 205,70 € 170,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 205 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 205 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 2,05.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

de Hadley 660 mm rechthoekige luchthoorn

De Hadley persluchthoorn is een hoogwaardige hoorn die ontworpen is voor vrachtwagens en off-roadvoertuigen. Gemaakt van duurzame, weerbestendige materialen, is deze trompet ontworpen om de ontberingen van de weg te weerstaan.

Een stijlvolle, professionele afwerking

Met zijn chromen afwerking en elegante ontwerp voegt de Hadley perslucht trompet een vleugje verfijning toe aan elk voertuig. De superieure kwaliteit en duurzaamheid maken het een ideale keuze voor zowel professionals als autoliefhebbers.

Gemakkelijk te installeren en handig in gebruik

De Hadley persluchthoorn is eenvoudig te installeren en te gebruiken. De hoorn is compatibel met verschillende voertuigen en biedt maximale flexibiliteit voor je hoorbare waarschuwingssysteem. Deze trompet voldoet ook aan de ECE-normen, waardoor legaal gebruik op de Europese wegen gegarandeerd is.

Kies voor kwaliteit Hadley

Al met al, als je op zoek bent naar een hoorn van hoge kwaliteit voor je truck of off-road voertuig, dan is de Hadley persluchthoorn een uitstekende keuze. Met zijn superieure kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak is de luchthoorn Hadley een ideale keuze voor veeleisende chauffeurs.

Verkrijgbaar bij Ducheminagt, uw persluchthoornspecialist Hadley.

K0978HAD

Gegevensblad

Lengte
660 mm
trompet materialen
messing
aantal hoorns
1

Klanten die dit product kochten, kochten ook: