Hadley stalen luchthoorn 560mm (Ø125mm)

Hadley stalen luchthoorn van 560 mm

Deze trompet is een essentieel accessoire voor elke eigenaar van een vrachtwagen of terreinvoertuig die zijn hoorbare waarschuwingssysteem wil upgraden.

De Hadley luchthoorn van 560 mm is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om bestand te zijn tegen de elementen en trillingen, voor betrouwbare en langdurige prestaties. Dankzij het elegante, robuuste ontwerp past hij perfect in elk type voertuig.

De Hadley 560 mm perslucht trompet is ook eenvoudig te installeren en te gebruiken, dankzij het snelmontagesysteem en de compatibiliteit met verschillende persluchtsystemen. Hij produceert een krachtig en opvallend geluid, waardoor bestuurders zelfs in de meest lawaaierige omstandigheden goed verstaanbaar zijn.

Kortom, als je de veiligheid van je voertuig wilt verbeteren met een krachtig en duurzaam hoorbaar waarschuwingssysteem, dan is de Hadley persluchttrompet van 560 mm een uitstekende keuze.

Bestel hem nu bij Ducheminagt, uw perslucht trompet specialist Hadley.

K8130HAD
€ 143,99
€ 143,99 € 119,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 143 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 143 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,43.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Stalen vrachtwagenluchthoorn van 560 mm met een diameter van 125 mm

Om een optimaal geluid te garanderen en de luchthoorns gemakkelijk te kunnen monteren, raden we onze aansluitset aan die bestaat uit:

K8130HAD

Gegevensblad

Lengte
560 mm
Diameter
125 mm
trompet materialen
roestvrij staal

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: