Lampa Turkse fluit 12/24V

Lampa Turkse fluit 12/24V

De Turkse fluit van Lampa is een hoogwaardige accessoire voor vrachtwagenchauffeurs. Dit fluitje is ontworpen voor eenvoudige installatie en gebruik en produceert een krachtig, helder geluid dat vanaf een aanzienlijke afstand hoorbaar is.

Het Turkse fluitje van Lampa is een ideale keuze voor vrachtwagenchauffeurs die op zoek zijn naar een effectieve en betrouwbare hoorbare waarschuwing. Het is ook zeer betaalbaar, waardoor het toegankelijk is voor alle vrachtwagenchauffeurs, zowel professionals als amateurs.

Al met al is het Turkse fluitje van Lampa een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een kwaliteitsfluitje voor je vrachtwagen. Het krachtige, heldere geluid, de duurzaamheid en het gebruiksgemak maken het een topkeuze voor elke vrachtwagenchauffeur die zich zorgen maakt over de veiligheid op de weg.

K97860
€ 30,00
€ 30,00 € 24,79
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 30 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 30 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,30.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Lampa's Turkse fluit in 12-volt en 24-volt uitvoering. Het fluitje wordt geleverd zonder compressor en bevestigingsmateriaal

spanning: 12 volt-24 volt

geluid: 110db

K97860

Klanten die dit product kochten, kochten ook: