Fristom 4 LED rechthoekig positielicht DONKER oranje

Fristom 4 LED rechthoekig positielicht DONKER oranje

Fristom biedt een hoogwaardig 4 LED-positielicht, speciaal ontworpen voor aanhangwagens, auto's, tractoren, caravans en vrachtwagens. Dit positielicht is ontworpen om de zichtbaarheid en veiligheid van uw voertuig te verbeteren.

Het Dark 4 LED positielicht van Fristom is voorzien van de nieuwste LED-technologie en biedt een briljante helderheid en een lange levensduur. Het compacte, elegante ontwerp past perfect bij alle soorten voertuigen en voegt een modern tintje toe.

De installatie van het Dark 4 LED-positielicht van Fristom is eenvoudig en wordt geleverd met een stevig montagesysteem voor een veilige installatie. Bovendien is het waterdicht en weerbestendig, waardoor het een geschikte keuze is voor gebruik buitenshuis in verschillende klimatologische omstandigheden.

De gebruikte LED-technologie in de Dark 4 LED positielicht van Fristom garandeert een langere levensduur dan traditionele lampen, zodat je ze niet vaak hoeft te vervangen.

Op het gebied van veiligheid voldoet het Dark 4 LED positielicht van Fristom aan de strengste veiligheidsnormen, zodat je voertuig beter zichtbaar is voor andere bestuurders op de weg. Dit helpt de kans op ongelukken te verkleinen en zorgt voor veiliger rijden.

Kortom, het Dark 4 LED positielicht van Fristom is een product van topkwaliteit, met een uitzonderlijke helderheid, uitstekende duurzaamheid en eenvoudige installatie. Met zijn moderne design, weerbestendigheid en lage energieverbruik is het de ideale keuze om de veiligheid en het uiterlijk van je voertuig te verbeteren.

FG073ZDARKFT
€ 9,99
€ 9,99 € 8,26
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 9 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 9 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,09.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

FG073ZDARKFT

Gegevensblad

Couleur
Oranje
aantal leds
4

Downloaden

FT073darkfichetechique

FT073darkfichetechique_nl

Downloaden (0)

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: