Pro Led positielicht voor Hella Célis Warm wit

Positielicht voor Hella Celis wegkoplamp in warmwitte kleur

LED-zender voor Hella Celisringe die kan worden gebruikt om het origineel te vervangen of om de kleur te vervangen

Ombouw is vrij eenvoudig, aangezien de bestaande LED's zijn voorzien van schroeven en een voedingsconnector

Het positielicht kan worden gebruikt voor zowel 12v als 24v

A240756WW
€ 12,50
€ 12,50 € 10,33
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Pro Led positielicht voor Hella Cellis Warm wit

Het warmwitte positielicht voor de Hella Cellis-koplamp biedt een intens, helder licht, ontworpen om de zichtbaarheid en rijveiligheid 's nachts te verbeteren. Deze koplamp maakt gebruik van geavanceerde technologie om een warm wit licht te produceren, dat een warme, aangename kleur biedt met behoud van optimale helderheid.

Dankzij het hoogwaardige ontwerp zorgt de Hella Cellis positielicht voor een gelijkmatige lichtverdeling, waardoor ongewenste schaduwen op de weg worden geëlimineerd. Het is speciaal ontworpen voor een betere zichtbaarheid op lange afstanden, zodat bestuurders beter kunnen anticiperen op obstakels en mogelijke gevaren.

Het Hella Cellis-positielicht heeft een robuuste, trillingsbestendige constructie, waardoor het een betrouwbare en duurzame keuze is voor zware omstandigheden op de weg. Het is ook ontworpen voor eenvoudige installatie en kan worden aangepast aan een verscheidenheid van voertuigen.

Met de Hella Cellis koplamp positielicht warmwit kunt u rekenen op superieure prestaties, beter zicht en veiliger rijden 's nachts.

A240756WW

Gegevensblad

Spanning
12/24V

Dit vind je misschien ook leuk