Pro Led positielicht voor Hella Célis wit Xenon

Xenon wit positielicht voor Hella Celis wegkoplamp

LED-zender voor Hella Celisringe die kan worden gebruikt om het origineel te vervangen of om de kleur te vervangen

Ombouw is vrij eenvoudig, aangezien de bestaande LED's zijn voorzien van schroeven en een voedingsconnector

De markeringslamp kan zowel voor 12v als 24v worden gebruikt

A240756CW
€ 12,50
€ 12,50 € 10,33
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Pro Led Xenon wit positielicht voor Hella Cellis

Het witte Xenon positielicht voor Hella Cellis grootlicht is een geavanceerde verlichtingsoplossing die is ontworpen om optimaal zicht te bieden tijdens het rijden in het donker. Dit positielicht maakt gebruik van xenon-technologie om een helder, duidelijk wit licht te produceren dat de weg voor u effectief verlicht.

Dankzij het geavanceerde ontwerp zorgt de Hella Cellis positielicht voor een gelijkmatige lichtverdeling, waardoor schaduwen en ongewenste reflecties worden geminimaliseerd. Dit helpt het zicht te verbeteren, wat essentieel is voor veilig en comfortabel rijden bij weinig licht.

Het Hella Cellis-positielicht heeft een langere levensduur en is beter bestand tegen trillingen, wat zorgt voor een superieure betrouwbaarheid. De hoogwaardige constructie garandeert ook bescherming tegen binnendringend water en schokken, waardoor het kan worden gebruikt in uiteenlopende omgevingsomstandigheden.

Samengevat biedt de Hella Cellis White Xenon High Beam Position Light uitstekende lichtprestaties, een grotere duurzaamheid en optimale betrouwbaarheid. Het is de ideale keuze voor bestuurders die op zoek zijn naar een hoogwaardige verlichtingsoplossing voor hun grootlichtkoplampen.

A240756CW

Gegevensblad

Spanning
12/24V

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: