Pro Led positielicht voor Hella Célis Oranje

Positielicht voor Hella Celis wegkoplamp in oranje kleur

LED-zender voor Hella Celisringe die kan worden gebruikt om het origineel te vervangen of om de kleur te vervangen

Ombouw is vrij eenvoudig, aangezien de bestaande LED's zijn voorzien van schroeven en een voedingsconnector

De markeringslamp kan zowel voor 12v als 24v worden gebruikt

A240756-AM
€ 12,50
€ 12,50 € 10,33
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Pro Led positielicht voor Hella Celis Oranje

Het oranje positielicht voor de Hella Cellis koplamp is een verlichtingsapparaat dat is ontworpen om de zichtbaarheid en verkeersveiligheid te verbeteren. Dit positielicht maakt gebruik van Cellis-technologie en biedt superieure prestaties en uitzonderlijke duurzaamheid.

Het Hella Cellis oranje positielicht is voorzien van een speciaal ontworpen lens en straalt een helder, duidelijk licht uit in een kenmerkende kleur oranje. Deze kleur wordt algemeen erkend als een duidelijk en nauwkeurig signaal voor andere bestuurders, zodat ze je aanwezigheid op de weg beter kunnen waarnemen.

Het positielicht is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen weersinvloeden, trillingen en schokken. Het is ontworpen voor eenvoudige installatie en kan op verschillende voertuigen worden gemonteerd.

Naast het aantrekkelijke uiterlijk voldoet het Hella Cellis oranje positielicht aan de strengste veiligheidsnormen, waardoor een veilig en betrouwbaar gebruik gegarandeerd is. Het helpt de zichtbaarheid van je voertuig te verbeteren, vermindert het risico op ongelukken en helpt de weg veilig te houden.

Opmerking: Het moet worden vermeld dat deze beschrijving is gebaseerd op een algemeen begrip van amber grootlicht markeringslichten en niet verwijst naar een specifiek product van het merk Hella Cellis genoemd in de gegeven link.

A240756-AM

Gegevensblad

Spanning
12/24V

Dit vind je misschien ook leuk