Pro Led positielicht voor Hella Célis Blauw

.

Positielicht voor Hella Celis wegkoplamp in blauw

LED-zender voor Hella Celisringe die kan worden gebruikt om het origineel te vervangen of om de kleur te vervangen

Ombouw is vrij eenvoudig, omdat de bestaande LED's zijn voorzien van schroeven en een voedingsconnector

De sluitverlichting kan zowel voor 12v als 24v gebruikt worden

A240750
€ 12,50
€ 12,50 € 10,33
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Pro Led positielicht voor Hella Celis Blauw

Het blauwe positielicht voor Hella Cellis grootlicht is een hoogwaardig verlichtingsaccessoire dat is ontworpen voor een betere zichtbaarheid en een aantrekkelijke esthetiek voor uw voertuig. Dit positielicht is speciaal ontworpen voor grootlicht koplampen en beschikt over geavanceerde technologie om een gelijkmatige blauwe lichtverdeling te garanderen.

Dankzij het geoptimaliseerde ontwerp garandeert dit positielicht een hoge lichtsterkte en een nauwkeurige lichtspreiding. Het is uitgerust met krachtige LED's die een helder, duidelijk licht geven en je zichtbaarheid op de weg verbeteren. De blauwe kleur van het positielicht geeft je voertuig een opvallend accent en kan je helpen om je te onderscheiden van de massa.

Dit positielicht is ook ontworpen om duurzaam te zijn en bestand tegen zware wegomstandigheden. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die bescherming bieden tegen schokken, trillingen en slechte weersomstandigheden. Je kunt er dus op rekenen dat dit positielicht nog lang functioneel en esthetisch aantrekkelijk blijft.

Kortom, de Hella Cellis Blue High Beam Position Light is een hoogwaardig verlichtingsaccessoire dat uw voertuig een betere zichtbaarheid en een opvallende esthetiek biedt. Het geoptimaliseerde ontwerp, de hoge helderheid en duurzaamheid maken het een ideale keuze voor bestuurders die kwaliteit en stijl belangrijk vinden

A240750

Gegevensblad

Spanning
12/24V

Dit vind je misschien ook leuk