Ledson LED lamp BA15s R5W rood 12v

Ledson LED lamp BA15s R5W rood 12v

De Ledson BA15s R5W rood 12v LED lamp is een LED lamp van hoge kwaliteit, ontworpen voor gebruik in auto's en motoren die op 12 volt werken. Deze rode lamp is een uitstekende keuze voor degenen die de esthetiek van hun voertuig willen verbeteren, maar ook voor degenen die een betere zichtbaarheid willen tijdens het rijden 's nachts of in omstandigheden met weinig licht.

Lamp van hoge kwaliteit

De BA15s LED-lamp van Ledson is om een aantal redenen van hoge kwaliteit. Ten eerste is hij gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij lang meegaat en betrouwbaar is. Bovendien is deze LED lamp dankzij het lage energieverbruik ook zeer zuinig in gebruik.

Gemakkelijk te installeren

Tot slot is deze Ledson rode LED lamp ook zeer eenvoudig te installeren, waardoor hij toegankelijk is voor alle soorten gebruikers. De lamp kan eenvoudig worden gebruikt ter vervanging van de oude halogeenlampen in uw auto of vrachtwagen en biedt een effectieve oplossing voor het verbeteren van de zichtbaarheid en veiligheid tijdens het rijden in het donker.

Samenvatting

Concluderend is de BA15s rode LED-lamp van Ledson een uitstekende keuze voor bestuurders die zich zorgen maken over kwaliteit en betrouwbaarheid. Door deze LED-lamp van hoge kwaliteit te gebruiken, kunnen bestuurders de esthetiek van hun voertuig verbeteren en tegelijkertijd de zichtbaarheid en veiligheid verbeteren wanneer ze 's nachts of bij weinig licht rijden.

A9321582
€ 17,16
€ 17,16 € 14,18
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 17 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 17 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,17.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

LED lamp BA15s rood 12v

De Ledson lamp heeft een BA15s fitting (R5W)

Hij is gelijk aan 5W

De afmetingen van de Ledson lamp zijn:

  1. lengte: 34mm
  2. diameter 16mm

De Ledson Ledlamp is geschikt voor parkeerverlichting, verlichting en binnenverlichting

Model ook verkrijgbaar in 24v

A9321582

Gegevensblad

Spanning
12V

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: