Ledson LED lamp BA15s R5W groen 12v

LED lamp BA15s groen 12v

De Ledson lamp heeft een BA15s fitting (R5W)

Hij is gelijk aan 5W

De afmetingen van de Ledson lamp zijn:

  1. lengte: 34mm
  2. diameter 16mm

De Ledson Ledlamp is geschikt voor parkeerverlichting, verlichting en binnenverlichting

Model ook verkrijgbaar in 24v

A9321585
€ 17,16
€ 17,16 € 14,18
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 17 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 17 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,17.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ledson LED lamp BA15s R5W groen 12v

Ontdek de groene LED-lamp van Ledson voor efficiënte verlichting die lang meegaat. Deze lamp is compatibel met 12V BA15S R5W autolampen en biedt een ecologische en economische oplossing.

Hoogwaardige lamp

Kies voor de BA15S R5W LED-lamp van Ledson voor een hoogwaardige verlichtingsoplossing. Deze groen gekleurde lamp maakt gebruik van geavanceerde LED-technologie om een helder, langdurig licht te produceren en biedt een milieuvriendelijk en kosteneffectief alternatief voor traditionele gloeilampen.

Hoogwaardige materialen

De Ledson LED-lamp is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft 8 SMD's voor een optimale lichtintensiteit. Hij is ontworpen om op 12V BA15S R5W autolampen te passen, waardoor het een ideale optie is

De Ledson LED-lamp is niet alleen zuinig, maar heeft ook een lange levensduur, waardoor het een geweldige keuze is voor mensen die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen. Met deze LED lamp kunt u genieten van een superieure verlichtingskwaliteit terwijl u uw energieverbruik verlaagt.

Samenvatting

Concluderend is de groene 12V BA15S R5W 8 SMD LED-lamp van Ledson een efficiënte en duurzame verlichtingsoplossing voor autolampen. Het biedt een ecologisch en economisch alternatief voor traditionele lampen en is ontworpen om lang mee te gaan, waardoor het een verstandige keuze is voor bestuurders die zich zorgen maken over het milieu en hun portemonnee.

A9321585

Gegevensblad

Spanning
12V

Dit vind je misschien ook leuk