Pro Led positielicht Rode lens

Positielicht met rode lens van ons merk Pro-Led.

BA15S lampen zijn niet inbegrepen

Dit positielicht voldoet aan de E-merk goedkeuringsnormen.

De afmetingen zijn :

1. Lengte: 100cm

2. Breedte: 40cm

3. Hoogte: 75cm

FG03122R
€ 8,99
€ 8,99 € 7,43
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Pro-Led Led positielicht met rode lens

Dit Pro-Led positielicht is de ideale keuze voor maximale zichtbaarheid in verschillende situaties, vooral op zee. Deze rode positielamp is zorgvuldig ontworpen om een hoogwaardige verlichting te bieden voor verschillende toepassingen.

Dankzij de geavanceerde technologie straalt deze Pro-Led positielicht een helder, diffuus licht uit, waardoor je zelfs in moeilijke omstandigheden goed zichtbaar bent. Het waarschuwt andere vaartuigen voor je aanwezigheid en houdt je boot veilig.

Deze Pro-Led positielicht is gemaakt van duurzame materialen en is weer-, zoutwater- en schokbestendig, zodat hij zelfs onder extreme omstandigheden optimaal presteert. Dankzij het compacte, stevige ontwerp is het eenvoudig te installeren en het lage energieverbruik maakt het een voordelige keuze.

Dit Pro-Led positielicht voldoet aan de strengste veiligheidsnormen, waardoor het betrouwbaar is en goedgekeurd voor gebruik op zee. De stevige bevestiging en waterdichte bedrading zorgen voor een probleemloze werking, zelfs in veeleisende maritieme omgevingen.

Kortom, de Pro-Led positielicht is de ideale keuze voor wie op zoek is naar verlichting van topkwaliteit voor zijn vaartuig. De briljante helderheid, uitzonderlijke duurzaamheid en naleving van de veiligheidsnormen maken het tot een betrouwbaar, hoogwaardig product dat garant staat voor maximale zichtbaarheid en veilige navigatie.

FG03122R

Gegevensblad

Couleur
Wit
Spanning
12V
24V
Certificering
E-merk
Gekleurde lens
Rood
materiële ondersteuning
kunststof

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: