Pro Led positielicht Transparante lens

Wit LED positielicht van Pro-Led.

Dit positielicht heeft een transparante lens

BA15S lampen zijn niet inbegrepen

Dit markeringslicht voldoet aan de E-merk goedkeuringsnormen.

De afmetingen zijn :

1. Lengte: 100cm

2. Breedte: 40cm

3. Hoogte: 75cm

FG03122B
€ 8,99
€ 8,99 € 7,43
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Pro-Led Led positielicht wit transparante lens

Dit Pro-Led positielicht is een doorrijlicht dat speciaal is ontworpen voor vrachtwagens. Met zijn elegante design dat doet denken aan oude verkeerslichten, voegt het een nostalgisch tintje toe aan uw voertuig.

Dit Pro-Led markeringslicht onderscheidt zich door zijn witte kleur, die zorgt voor optimale zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht. De hoge lichtsterkte zorgt voor uitstekende zijmarkeringen, zodat andere bestuurders je snel kunnen zien op de weg.

Dit Pro-Led positielicht is gemaakt van duurzame, slijtvaste materialen en biedt langdurige betrouwbaarheid. Het is ook waterdicht, waardoor het geschikt is voor gebruik in verschillende weersomstandigheden, zoals regen, sneeuw of mist.

Het past gemakkelijk in de meeste vrachtwagens en de bedrading is compatibel met standaard elektrische systemen, waardoor het gemakkelijk te integreren is zonder extra complicaties.

Kortom, dit Pro-Led positielicht is een ideale keuze om de veiligheid en zichtbaarheid van je truck te verbeteren. Het klassieke ontwerp, de helderwitte kleur, de hoge lichtsterkte en duurzaamheid maken het een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

FG03122B

Gegevensblad

Couleur
Wit
Spanning
12V
24V
Certificering
E-merk
Gekleurde lens
transparant
materiële ondersteuning
kunststof

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: