Hadley 125mm trompetkap

sneeuwkap voor trucktrompetten Hadley

125mm diameter gepolijst schild

in roestvrij staal

AC0927HAD
€ 42,35
€ 42,35 € 35,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 42 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 42 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,42.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Hadley 125 mm trompetdop

De Hadley Regular Snow Cap is een onmisbaar accessoire voor vrachtwagenbezitters en allerhande autoliefhebbers. Deze dop is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om Hadley luchthoorns te beschermen tegen de elementen zoals sneeuw, regen, stof en vuil.

De kap is eenvoudig te installeren en past stevig over bestaande Hadley luchthoorns, waardoor hij extra bescherming biedt tegen stoten en krassen. Het aerodynamische ontwerp zorgt ook voor een optimale luchtstroom voor een efficiënte koeling van de trompet.

Bovendien is de Hadley Regular Snow Cap ontworpen om duurzaam en weerbestendig te zijn, wat betekent dat hij jarenlang de ontberingen van de weg kan weerstaan. Hij is ook gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, zodat hij lang meegaat.

Kortom, als je op zoek bent naar een kwaliteitsaccessoire om je Hadley luchthoorns te beschermen en hun prestaties te verbeteren, dan is de Hadley Regular Snow Cap een verstandige keuze. Hij is niet alleen eenvoudig te installeren en te onderhouden, hij is ook robuust, slijtvast en betrouwbaar, en biedt essentiële bescherming voor je Hadley luchthoorns terwijl hij hun uiterlijk verbetert.

Een onmisbaar accessoire voor uw trompetten Hadley verkrijgbaar bij uw specialist Ducheminagt

AC0927HAD

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: