Pro Led positielicht Groene lens

LED positielicht met groene lens van ons merk Pro-Led.

BA15S lampen niet inbegrepen

Dit positielicht voldoet aan de E-merk goedkeuringsnormen.

De afmetingen zijn :

1. Lengte: 100cm

2. Breedte: 40cm

3. Hoogte: 75cm

FG03122V
€ 8,99
€ 8,99 € 7,43
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Pro-Led Led positielicht Groene lens

Dit Pro-Led positielicht heeft halogeenverlichting van hoge kwaliteit, speciaal ontworpen voor voertuigen. Het robuuste, functionele ontwerp zorgt voor optimale zichtbaarheid en duidelijke signalering.

Het onderscheidende kenmerk van dit Pro-Led positielicht is de groene kleur, waardoor het voertuig snel en gemakkelijk te identificeren is. De kleur groen wordt vaak gebruikt om speciale kenmerken of eigenschappen aan te geven, zodat andere weggebruikers het onmiddellijk kunnen herkennen.

Dit Pro-Led positielicht is uitgerust met een hoogwaardige halogeenlamp die zorgt voor een betrouwbare, langdurige helderheid. Het krachtige licht zorgt voor maximale zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht.

Deze Pro-Led markeringslamp is gemaakt van duurzame materialen en is ontworpen om schokken, trillingen en de elementen te weerstaan, zodat hij lang meegaat. Het is compatibel met een reeks voltages van 12 tot 24 volt, waardoor het op verschillende voertuigen kan worden gebruikt.

Hij past gemakkelijk in de meeste voertuigen en de bedrading is compatibel met standaard elektrische systemen, zodat integratie eenvoudig is.

Kortom, deze Pro-Led markeringslamp is een ideale keuze voor hoogwaardige groene opklaringsverlichting op je voertuig. Het robuuste ontwerp, de opvallende kleur, de betrouwbare halogeenhelderheid en de eenvoudige installatie maken het een krachtig accessoire voor het verbeteren van de zichtbaarheid en de veiligheid op de weg.

FG03122V

Gegevensblad

Couleur
Wit
Spanning
12V
24V
Certificering
E-merk
Gekleurde lens
Groen
materiële ondersteuning
kunststof

Dit vind je misschien ook leuk