Talmu Led zender Geel en rood 24V

Zender die past op originele Talmu DRL-lampen.

De zender is tweekleurig: geel en rood. Sluit je zender aan op een schakelaar of relais om de kleur naar wens te veranderen

FG240776AMRD
€ 32,37
€ 32,37 € 26,75
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Talmu gele en rode LED-zender 24V

De speciaal voor Talmu ontworpen gele en rode LED-zender is een innovatief product dat elegantie, functionaliteit en veiligheid combineert. Dit kleine technologische wonder is de perfecte oplossing om de zichtbaarheid van je voertuig te verbeteren en het tegelijkertijd een unieke stijl te geven. Als je op zoek bent naar een moderne, krachtige verlichtingsoplossing, dan is de Hella Talmu DRL LED-zender de ideale keuze.

De eerste eigenschap waarmee deze LED-zender zich onderscheidt, is zijn veelzijdigheid in kleur. Met zowel gele als rode verlichting biedt hij een scala aan mogelijkheden die veel verder gaan dan traditionele verlichting. Geel staat bekend om zijn vermogen om de zichtbaarheid bij weinig licht te verbeteren, terwijl rood synoniem is met waarschuwing en veiligheid. Deze unieke combinatie verbetert de zichtbaarheid van je voertuig en geeft het tegelijkertijd een opvallend uiterlijk.

De Talmu LED-zender is uitgerust met de nieuwste LED-verlichtingstechnologie en biedt superieure helderheid en uitzonderlijke duurzaamheid. Met deze geavanceerde LED's is je voertuig niet alleen beter zichtbaar, maar bespaar je ook energie dankzij het lagere stroomverbruik. Deze LED's van hoge kwaliteit zijn ontworpen om de meest veeleisende wegomstandigheden te weerstaan en garanderen een lange levensduur en consistente prestaties.

De installatie van deze LED-emitter is kinderspel dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp. Hij past perfect bij je Talmu en biedt een geïntegreerde, professionele look. Bovendien biedt de compacte, robuuste behuizing voldoende bescherming tegen weersinvloeden, schokken en trillingen. Je kunt er dus op vertrouwen dat deze LED-zender betrouwbaar werkt, ongeacht de omstandigheden op de weg.

Op het gebied van veiligheid laat de Talmu Hella LED-zender niets aan het toeval over. Hij is ontworpen om te voldoen aan de strengste normen voor autoverlichting en biedt een betere zichtbaarheid voor andere bestuurders, waardoor de kans op een ongeval aanzienlijk afneemt. Bovendien zorgt het geavanceerde koelsysteem voor een optimale werking, zelfs onder extreme rijomstandigheden.

Kortom, de gele en rode LED-straler die speciaal is ontworpen voor de Talmu by Hella is veel meer dan zomaar een verlichtingsaccessoire. Het is een hoogwaardige verlichtingsoplossing die stijl, prestaties en veiligheid combineert. Met zijn veelzijdige kleuren, eenvoudige installatie, uitzonderlijke duurzaamheid en conformiteit met de strengste veiligheidsnormen is deze LED-straler een waardevolle aanwinst voor elke Talmu-eigenaar. Laat uw voertuig niet onopgemerkt blijven en kies voor de Hella Talmu LED-zender voor een verbeterde rijervaring en een unieke uitstraling.

FG240776AMRD

Dit vind je misschien ook leuk