Ledson torpedolamp oranje lens 24v

24V torpedolamp voor halogeenlamp en oranje lens

Lengte: 380mm

Hoogte: 90mm

16 diodes

spanning: 24v

Gelijkwaardig aan een 10W gloeilamp

FG8001631
€ 41,03
€ 41,03 € 33,91
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ledson torpedolamp oranje lens 24v

een torpedolamp ontworpen voor 24V voertuigen. Deze torpedolamp is een modern, energiezuinig alternatief voor traditionele torpedolampen.

De torpedolamp is uitgerust met lampen van hoge kwaliteit, die een intense helderheid en lange levensduur bieden. Hij is ontworpen voor veelzijdig gebruik en geschikt voor positie-, cabine-, interieur- of nummerplaatverlichting.

Deze torpedolamp is eenvoudig te installeren en te gebruiken, met een minimaal energieverbruik. De lamp heeft ook een robuuste, weerbestendige en trillingsbestendige constructie voor extra duurzaamheid.

Met zijn moderne ontwerp, lage energieverbruik en lange levensduur is deze torpedolamp een slimme keuze voor budgetbewuste en milieubewuste bestuurders. De lamp biedt optimale helderheid terwijl er minder energie wordt verbruikt, waardoor de bedrijfskosten worden verlaagd en het milieu wordt ontzien.

Kortom, de Ledson torpedolamp is een praktische en economische oplossing voor bestuurders die zich zorgen maken over de kwaliteit van hun autoverlichting en hun impact op het milieu. Met zijn grotere duurzaamheid, installatiegemak en veelzijdigheid in gebruik is deze torpedolamp een verstandige keuze voor het upgraden van de verlichting van uw voertuig.

FG8001631

Gegevensblad

Marque
Ledson

Dit vind je misschien ook leuk