Ledson torpedolamp oranje transparante lens 24v

24V torpedolamp met oranje licht en transparante lens.

spanning: 24v

Lengte: 380mm

Hoogte: 90mm

16 diodes

Licht equivalent aan een 10W gloeilamp

FG800163
€ 43,85
€ 43,85 € 36,24
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ledson torpedolamp oranje heldere lens 24v

De 24V torpedolamp is een topproduct van Ledson, ontworpen voor helder, levendig licht met minimaal energieverbruik. Met zijn fel oranje behuizing ziet deze lamp er niet alleen stijlvol uit, maar is hij ook gemakkelijk te herkennen in een drukke werkomgeving.

Het fel oranje torpedolicht van de lamp is gemaakt van sterke, duurzame materialen die ervoor zorgen dat deze lamp lang meegaat. Met een spanning van 24V kan de lamp zonder problemen werken, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

De oranje kleur van deze lamp is niet alleen esthetisch, maar ook functioneel. Hij kan worden gebruikt in omgevingen waar zichtbaarheid cruciaal is, zoals bouwplaatsen, werkgebieden of magazijnen, om gevaar of een risicogebied aan te geven.

Bovendien beschikt deze lamp over geavanceerde technologie die een helder, duidelijk licht levert met een laag energieverbruik, waardoor energie wordt bespaard en onderhoudskosten worden verlaagd.

Samengevat is de Ledson 24V torpedolamp een uitstekende verlichtingsoplossing voor veeleisende werkomgevingen, dankzij de heldere oranje kleur en geavanceerde technologie. De lamp biedt maximale zichtbaarheid, bespaart energie en verlaagt de onderhoudskosten.

Bestel deze lamp nu voor een uitzonderlijke verlichtingservaring!

FG800163

Gegevensblad

Marque
Ledson

Dit vind je misschien ook leuk