Ledson torpedolamp wit transparante lens 24v

24V torpedolamp met wit licht en transparante lens.

spanning: 24v

Lengte: 380mm

Hoogte: 90mm

16 dioden

Licht equivalent aan een 10W gloeilamp

FG800161
€ 44,90
€ 44,90 € 37,11
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ledson witte torpedolamp 24v

24V torpedolamp voor voertuigen, met een helder wit licht. Deze torpedolamp is speciaal ontworpen om de zichtbaarheid en veiligheid op de weg te verbeteren, terwijl het een vleugje stijl toevoegt aan uw voertuig.

Deze torpedolamp is gemaakt van hoogwaardige materialen en is bestand tegen weersinvloeden, trillingen en corrosie, waardoor duurzaamheid en een lange levensduur gegarandeerd zijn. Het is ook eenvoudig te installeren en te gebruiken, zodat je het snel en gemakkelijk kunt installeren.

Deze witte torpedolamp is compatibel met een groot aantal 24V-voertuigen, zoals vrachtwagens, aanhangwagens, caravans, bussen, bouwmachines, tractoren en meer. Hij geeft een helder wit licht dat de zichtbaarheid en veiligheid op de weg verbetert, zelfs bij weinig licht.

Al met al is deze witte torpedolamp een slimme keuze voor veiligheidsbewuste en stijlbewuste bestuurders. Het voegt een vleugje raffinement toe aan je voertuig en verbetert tegelijkertijd de zichtbaarheid en veiligheid op de weg.

Of je nu een professional bent of een tuningliefhebber, deze torpedolamp is een praktisch en stijlvol accessoire dat zeker een verschil zal maken voor je voertuig.

FG800161

Gegevensblad

Marque
Ledson

Dit vind je misschien ook leuk