Fristom 1 led rond verzonken positielicht Blauw

Fristom 1 led rond verzonken parkeerlicht Blauw

Het blauwe ronde positielicht van Fristom is een hoogwaardig product dat is ontworpen om meer veiligheid en optimale zichtbaarheid op de weg te bieden. Dit blauwe ronde positielicht van Fristom is speciaal ontworpen voor gebruik op verschillende soorten voertuigen, zoals auto's, vrachtwagens en motoren, en biedt een uitzonderlijke helderheid dankzij de nieuwste LED-technologie, terwijl het weinig energie verbruikt. LED-lampen zorgen voor een lange levensduur, waardoor het een economische en duurzame keuze is.

Het compacte, elegante ontwerp maakt het eenvoudig te installeren op je voertuig, past zich perfect aan verschillende configuraties aan en biedt een probleemloze installatie. Dit ronde blauwe positielicht van Fristom voldoet aan de strengste veiligheidsnormen en garandeert een veilig en betrouwbaar gebruik. Het verbetert de zichtbaarheid van je voertuig, zelfs bij weinig licht, en helpt het risico op ongevallen te verkleinen.

Door te kiezen voor het blauwe ronde positielicht van Fristom kiest u voor een product van topkwaliteit dat prestaties, duurzaamheid en veiligheid combineert. Laat slechte verlichting geen probleem op de weg worden - rust je voertuig uit met het blauwe ronde positielicht van Fristom waarop je kunt vertrouwen voor een veiligere en aangenamere rijervaring.

FG0074NFT
€ 6,30
€ 6,30 € 5,21
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 6 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 6 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,06.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

FG0074NFT

Gegevensblad

Couleur
Blauw
aantal leds
1

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: