Fristom 1 led rond inbouwpositielicht groen

Fristom 1 led rond positielicht, groen

Het groene ronde positielicht van Fristom is een hoogwaardig product, speciaal ontworpen om een verhoogde veiligheid en optimale zichtbaarheid op de weg te garanderen. Dit ronde groene positielicht, dat geschikt is voor verschillende soorten voertuigen zoals auto's, vrachtwagens en motoren, biedt een uitzonderlijke helderheid dankzij de geavanceerde LED-technologie, terwijl het zeer weinig energie verbruikt. LED-lampen zorgen voor een lange levensduur, waardoor het een zuinige en milieuvriendelijke keuze is.

Dankzij het compacte, elegante ontwerp is het eenvoudig te installeren op je voertuig en past het zich perfect aan verschillende configuraties aan voor een probleemloze installatie. Dit groene ronde positielicht van Fristom voldoet aan de strengste veiligheidsnormen en garandeert een veilig en betrouwbaar gebruik. Zelfs bij weinig licht verbetert het de zichtbaarheid van je voertuig en helpt het de kans op ongelukken te verkleinen.

Door te kiezen voor het groene ronde positielicht van Fristom kies je voor een product van topkwaliteit dat prestaties, duurzaamheid en veiligheid combineert. Laat onvoldoende verlichting je veiligheid op de weg niet in gevaar brengen - rust je voertuig uit met het groene ronde positielicht van Fristom, een keuze waarop je kunt vertrouwen voor een veiligere en aangenamere rijervaring.

FG0074ZIELFT
€ 6,30
€ 6,30 € 5,21
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 6 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 6 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,06.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Rond positielicht met 1 groene LED voor inbouwmontage van het merk Fristom

Het ronde groene positielicht is zeer slagvast

Het groene positielicht kan aan de leidingen van het voertuig worden bevestigd met behulp van een extra rubberen ring die in de set wordt meegeleverd

De afmetingen van het ronde positielicht van Fristom zijn:

  1. diameter: 32 mm
  2. diepte: 17.2mm
  3. Diameter van het verzonken deel: 19.6mm

Het 1 LED ronde positielicht van Fristom is verkrijgbaar in wit, rood, oranje, blauw en groen

E9-goedgekeurd

FG0074ZIELFT

Gegevensblad

Couleur
Groen
aantal leds
1

Dit vind je misschien ook leuk