Pro Led positielicht voor Hella Célis Rood

Positielicht voor Hella Celisringe koplamp, rood

LED-zender voor Hella Celisringe die kan worden gebruikt om het origineel te vervangen of om de kleur te vervangen

De conversie is vrij eenvoudig, aangezien de bestaande LED's zijn voorzien van schroeven en een voedingsconnector

De sluitverlichting kan zowel voor 12v als 24v worden gebruikt

A240751
€ 12,50
€ 12,50 € 10,33
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Pro Led positielicht voor Hella Celis Rood

Het rode positielicht voor de Hella Celis-koplamp is een verlichtingselement voor auto's dat zorgt voor een betere zichtbaarheid en meer veiligheid op de weg. Dit positielicht is ontworpen met geavanceerde technologie en maakt gebruik van een heldere, levendige rode lichtbron.

Het Hella Celis-positielicht is speciaal ontworpen voor montage op een grootlichtkoplamp en vormt een ideale aanvulling op uw bestaande verlichtingssysteem. Het is ontworpen om duurzaam te zijn en bestand tegen zware wegomstandigheden, waardoor betrouwbare en consistente prestaties worden gegarandeerd.

Dit rode positielicht is ontworpen om energiezuinig te zijn en tegelijkertijd een optimale lichtopbrengst te bieden. Het efficiënte ontwerp zorgt voor een lange levensduur en een laag energieverbruik, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is.

De geavanceerde technologie van dit positielicht zorgt voor maximale zichtbaarheid, zelfs in moeilijke rijomstandigheden. Het is ontworpen om een heldere, precieze lichtstraal uit te stralen, waardoor andere bestuurders je gemakkelijk kunnen zien op de weg, wat je veiligheid vergroot.

Kortom, het Hella Celis rood positielicht voor grootlicht is een ideale keuze om uw autoverlichting te verbeteren. Met zijn hoge helderheid, duurzaamheid en energie-efficiëntie biedt hij u optimaal zicht en meer veiligheid op de weg.

A240751

Gegevensblad

Spanning
12/24V

Dit vind je misschien ook leuk