Pro Led positielicht 3 led wit

3 Led wit positielicht van ons merk Pro Led

De afmetingen van het witte positielicht zijn:

  1. Lengte: 84mm
  2. Hoogte: 24mm
  3. Diepte: 25mm

Het licht is ECE R10, R7 goedgekeurd

FGW61DVCR
€ 10,01
€ 10,01 € 8,27
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 10 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 10 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,10.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Pro Led 3 LED wit positielicht

Het 3 LED wit positielicht is een zeer efficiënte verlichtingsoplossing die ontworpen is om de zichtbaarheid en veiligheid van verschillende voertuigen te verbeteren. Met drie heldere LED's straalt dit positielicht een heldere, witte gloed uit die het andere weggebruikers gemakkelijk maakt om het voertuig te zien, dag en nacht. Het moderne, compacte ontwerp maakt het een discrete, stijlvolle keuze voor alle soorten voertuigen.

Dankzij de geavanceerde LED-technologie heeft dit positielicht een uitzonderlijk lange levensduur en verbruikt het zeer weinig energie. De eenvoudige installatie en aanpasbaarheid aan voltages van 12V tot 24V maken het een veelzijdige optie voor een verscheidenheid aan voertuigen, van auto's tot vrachtwagens.

Deze 3 LED-positielamp is ontworpen om te voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en biedt niet alleen een uitstekende helderheid, maar is ook bestand tegen zware omgevingsomstandigheden, waardoor betrouwbaarheid op lange termijn gegarandeerd is. Of het nu gaat om een discrete toevoeging aan de esthetiek van een voertuig of om een cruciaal element voor de verkeersveiligheid, dit witte 3 LED-positielicht valt op door zijn uitzonderlijke prestaties en zorgvuldige ontwerp.

FGW61DVCR

Gegevensblad

IP
IP 66, IP 68
Couleur
Wit
Spanning
12/24V
Certificering
ECE R7
ECE R10
Lengte
85 mm
Breedte
25 mm
Diepte
25,5 mm
Gekleurde lens
transparant
aantal leds
3

Dit vind je misschien ook leuk