Pro Led 3 led oranje positielicht

3 Led oranje positielicht van ons merk Pro Led

De afmetingen van het oranje positielicht zijn:

  1. Lengte: 84mm
  2. Hoogte: 24mm
  3. Diepte: 25mm

Het licht is ECE R10, R7 goedgekeurd

FGW61DVOR
€ 10,01
€ 10,01 € 8,27
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 10 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 10 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,10.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Pro Led 3 LED oranje positielicht

Het 3 LED oranje positielicht is een effectief verlichtingsapparaat dat is ontworpen om de zichtbaarheid en veiligheid op verschillende voertuigen te verbeteren. Dankzij de hoogwaardige LED-technologie straalt het een heldere oranje gloed uit die zelfs bij weinig licht duidelijk waarneembaar is. Dit positielicht biedt een energiezuinige oplossing, waardoor het een milieuvriendelijke en duurzame keuze is.

Dankzij het compacte, ergonomische ontwerp past het onopvallend in de structuur van het voertuig zonder afbreuk te doen aan de esthetische aantrekkingskracht. Het is compatibel met elektrische systemen van 12-24 V, waardoor veelzijdig gebruik op een reeks voertuigen gegarandeerd is. De installatie van dit positielicht is eenvoudig dankzij de eenvoudige montage, wat tijd en moeite bespaart tijdens de installatie.

Of het nu voor commerciële voertuigen, vrachtwagens of andere voertuigtypes is, het 3 LED amberkleurig positielicht is een verstandige keuze voor betere signalering en veiliger rijden.

FGW61DVOR

Gegevensblad

IP
IP 66, IP 68
Couleur
Oranje
Spanning
12/24V
Certificering
ECE R7
ECE R10
Lengte
85 mm
Breedte
25 mm
Diepte
25,5 mm
Gekleurde lens
transparant
aantal leds
3

Dit vind je misschien ook leuk