Was wit led positielicht

was wit positielicht vooraan

Het Was positielicht heeft een transparante lens en witte LED's

Het Was wit positielicht kan verticaal of horizontaal worden gemonteerd

De afmetingen zijn:

  1. Lengte: 83.8mm
  2. Hoogte: 24.2mm
  3. Diepte: 10.4mm

Het positielicht is ECE-goedgekeurd

FG0716W97.3
€ 13,94
€ 13,94 € 11,52
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 13 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 13 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,13.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was wit positielicht voor

Het witte positielicht van WAS is een verlichtingsapparaat dat is ontworpen om optimale zichtbaarheid en verhoogde veiligheid op voertuigen te garanderen. Het wordt voornamelijk gebruikt als positielicht of contourlicht, zodat andere bestuurders de aanwezigheid van het voertuig gemakkelijk kunnen herkennen, vooral bij weinig licht of slecht zicht.

Het positielicht is wit, waardoor het uitstekend zichtbaar is, zelfs van een afstand. Het is uitgerust met moderne, energiebesparende LED's, die een hoge lichtsterkte en een lange levensduur bieden. Dankzij deze eigenschappen garandeert het witte positielicht van WAS betrouwbare, langdurige prestaties.

het Was positielicht heeft een robuuste constructie die bestand is tegen schokken, trillingen en slechte weersomstandigheden. Het voldoet aan de verkeersveiligheidsnormen en de huidige regelgeving, waardoor een legaal en betrouwbaar gebruik op de weg gegarandeerd is.

Wat installatie betreft, kan het witte positielicht van WAS eenvoudig worden gemonteerd op verschillende soorten voertuigen, waaronder auto's, vrachtwagens, aanhangwagens en landbouwmachines. Het wordt meestal aan de zijkanten van het voertuig, boven of onder geplaatst voor optimale zichtbaarheid, afhankelijk van de specifieke vereisten.

Kortom, het witte positielicht van WAS is een betrouwbaar, energiezuinig verlichtingsapparaat dat voldoet aan de verkeersveiligheidsnormen. Het zorgt voor een betere zichtbaarheid voor bestuurders van omliggende voertuigen en draagt zo bij aan de algehele verkeersveiligheid.

FG0716W97.3

Gegevensblad

Couleur
Wit
Kleur positie
Wit
Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Universeel
Positie
Ja
Gekleurde lens
transparant
aantal leds
12

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk