Was oranje led positielicht

was oranje zijmarkeringslicht

Het Was zijmarkeringslicht heeft een oranje lens en oranje LED's

Het Was oranje zijmarkeringslicht kan verticaal of horizontaal worden gemonteerd

De afmetingen zijn:

  1. Lengte: 83.8mm
  2. Hoogte: 24.2mm
  3. Diepte: 10.4mm

Het is ECE-goedgekeurd

FG0714W97.3
€ 13,94
€ 13,94 € 11,52
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 13 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 13 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,13.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was oranje zijmarkeringslicht

Dit oranje zijmarkeringslicht heeft een elegant, modern ontwerp dat harmonieus past bij de esthetiek van elk type voertuig. De heldere oranje kleur zorgt voor een duidelijke, gemakkelijk herkenbare signalering, zelfs bij slecht zicht.

De geavanceerde technologie van dit positielicht zorgt voor betrouwbare, langdurige prestaties. Het heeft LED's van hoge kwaliteit voor optimale helderheid en een laag stroomverbruik, waardoor je voertuig energiezuiniger wordt.

Op het gebied van veiligheid is dit amberkleurige zijmarkeringslicht goedgekeurd volgens de huidige Europese normen, waardoor het voldoet aan de wettelijke vereisten. Het is ontworpen om bestand te zijn tegen de meest extreme klimatologische omstandigheden en biedt een grote weerstand tegen water, stof en trillingen.

De installatie van dit positielicht wordt ook vereenvoudigd door zijn intelligente ontwerp en gebruiksgemak. Het kan snel en eenvoudig op verschillende delen van het voertuig worden gemonteerd en biedt flexibiliteit bij de installatie om aan de specifieke behoeften van elke gebruiker te voldoen.

Kortom, de amberkleurige zijmarkeringsverlichting van WAS is een slimme keuze om de zichtbaarheid en veiligheid van je voertuig te verbeteren. Het kwaliteitsontwerp, de betrouwbare prestaties en de naleving van de wettelijke normen maken het tot een veilige en duurzame investering.

FG0714W97.3

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Universeel
aantal leds
12

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk