Horpol hanglamp wit retro-reflector

12/24V wit LED opklarings-/positielicht van Horpol.

Design en discreet, de witte hanglamp van Horpol heeft 1 LED.

De afmetingen van de witte Horpol positielamp zijn: 120 x 42 x 17 mm.

Deze ruimtebesparende lamp voldoet aan de goedkeuringsnormen en heeft een IP 66/68 classificatie.

FG0623LD
€ 8,98
€ 8,98 € 7,42
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 8 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 8 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,08.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol wit hangend retro-reflector markeringslicht

De uitklaringslamp van Horpol is een kwaliteitsproduct dat is ontworpen om aan de behoeften van autoprofessionals te voldoen. Deze uitklaringslamp is uitgerust met ultraheldere 1LED's die een optimale zichtbaarheid garanderen, zelfs bij weinig licht. Bovendien zorgt de robuuste kunststof constructie voor een lange levensduur, waardoor het een ideale keuze is voor intensief professioneel gebruik.

De Horpol doorrijverlichting is eenvoudig te installeren en is geschikt voor verschillende voertuigen, waaronder vrachtwagens, trailers, caravans, boten en campers. Het voldoet ook aan de Europese normen voor verlichting en verkeersveiligheid, waardoor het een betrouwbare keuze is voor alle soorten gebruikers.

Tot slot voegt de Horpol doorrijverlichting dankzij het elegante, moderne ontwerp een esthetisch tintje toe aan elk voertuig, terwijl het tegelijkertijd meer veiligheid op de weg biedt. Als je op zoek bent naar een betrouwbare, duurzame en stijlvolle doorrijlamp, dan is de hangende doorrijlamp van Horpol een uitstekende keuze.

FG0623LD

Gegevensblad

Couleur
Wit
Spanning
12/24V
Hauteur
45,9 mm
Lengte
119,6 mm
Breedte
25,2 mm
Omgekeerde polariteit
Ja
Montageafmetingen
Universeel
Reflector
Ja
aantal leds
1

Dit vind je misschien ook leuk