Horpol rechthoekig positielicht wit retro-reflector

Horpol rechthoekig markeringslicht met witte retro-reflector

Het product in kwestie is een doorrijlicht van Horpol . Deze doorrijverlichting is ontworpen om te worden gemonteerd op transportvoertuigen zoals vrachtwagens, aanhangwagens en caravans, om hun aanwezigheid aan te geven en hun veiligheid op de weg te garanderen.

De doorrijverlichting van Horpol is uitgerust met witte LED's, die zeer helder en energiezuinig zijn. Het licht dat deze LED's uitstralen is van een afstand zichtbaar, zelfs bij mist of regen, waardoor het voor andere weggebruikers gemakkelijk is om het voertuig met dit doorrijlicht te herkennen.

De witte markeringslichten van Horpol zijn gemaakt van weerbestendige en schokbestendige materialen, zodat ze bestand zijn tegen de zware werkomstandigheden waaraan transportvoertuigen vaak worden blootgesteld.

Kortom, de Horpol contourverlichting is een technisch product van hoge kwaliteit, ontworpen om de veiligheid van transportvoertuigen op de weg te verbeteren.

FG0272LD
€ 9,67
€ 9,67 € 7,99
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol witte LED 12/24V markerings/positieverlichting

horpol rechthoekig markeringslicht van 109mm x 50mm x 30mm

De Horpol witte markeringslichten gebruiken LED's om een wit licht te geven om de hoogte en breedte van het voertuig aan te geven terwijl het over de weg rijdt.

De Horpol witte sluitverlichting is typegoedgekeurd

FG0272LD

Gegevensblad

Couleur
Wit
Spanning
12/24V
Hauteur
52,2 mm
Lengte
110,8 mm
Breedte
21,9 mm
Omgekeerde polariteit
Ja
Montageafmetingen
Universeel
Reflector
Ja
aantal leds
1

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: