Was slank 3 LED wit positielicht

was merk 3 led wit positielicht

wit positielicht met transparante lens

Het Was wit positielicht heeft een kabelaansluiting

De afmetingen van het was positielicht zijn:

  1. lengte: 83.8mm
  2. Hoogte: 24.2mm
  3. Diepte: 10.4mm

Het positielicht voldoet aan de ECE-goedkeuringsnormen

FG0710W97.1
€ 8,19
€ 8,19 € 6,77
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 8 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 8 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,08.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was 3 LED wit positielicht

Het Was 3 LED wit positielicht is een veelzijdige, krachtige verlichtingsoplossing voor voertuigen. Dit hoogwaardige product is met precisie ontworpen om een betere zichtbaarheid en maximale veiligheid op de weg te bieden.

De drie ultraheldere witte LED's bieden een uitzonderlijke lichtsterkte en zorgen voor duidelijke, zichtbare bewegwijzering, zelfs bij slecht zicht. Dankzij hun energie-efficiëntie bieden deze LED's een langere levensduur, waardoor de onderhoudskosten en de noodzaak voor regelmatige vervanging afnemen.

Het positielicht is gemaakt van hoogwaardige materialen om duurzaamheid en weerbestendigheid te garanderen. Het voldoet aan de strengste veiligheidsnormen voor veilig en betrouwbaar gebruik.

Het compacte, elegante ontwerp past gemakkelijk in verschillende voertuigen, waaronder auto's, vrachtwagens en motoren. De installatie is snel en eenvoudig dankzij het ergonomische ontwerp en de duidelijke instructies die bij het product worden geleverd.

Kortom, het witte 3 LED-positielicht van Was combineert prestaties, duurzaamheid en veiligheid. Met zijn verbeterde zichtbaarheid, lange levensduur en hoogwaardige ontwerp is dit markeringslicht een ideale keuze om de bewegwijzering van je voertuig te verbeteren en te zorgen voor zelfverzekerd rijden.

FG0710W97.1

Gegevensblad

Couleur
Wit
Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Universeel
aantal leds
3

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk