Was slank 3 LED oranje positielicht

was merk 3 led oranje positielicht

oranje positielicht met oranje lens

Het Was oranje positielicht heeft een kabelaansluiting

De afmetingen van het was positielicht zijn:

  1. lengte: 83.8mm
  2. Hoogte: 24.2mm
  3. Diepte: 10.4mm

Het positielicht voldoet aan de ECE-goedkeuringsnormen

FG0708W97.1
€ 8,19
€ 8,19 € 6,77
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 8 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 8 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,08.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was 3 LED oranje positielicht

Het Slim 3 LED oranje positielicht van Was is de perfecte keuze om extra zichtbaarheid aan je voertuig toe te voegen. Met zijn slanke, stijlvolle ontwerp biedt het een optimale oplossing voor zijmarkeringslichten.

Dit positielicht heeft drie krachtige LED's die een helder, duidelijk oranje licht uitstralen, zodat je zelfs bij weinig licht uitstekend zichtbaar bent. De LED's zijn ontworpen voor een lange levensduur en een laag stroomverbruik, waardoor ze een kosteneffectieve, duurzame oplossing bieden.

De behuizing van het positielicht is gemaakt van hoogwaardig kunststof, waardoor het bestand is tegen stoten, corrosie en de elementen. Het heeft ook een robuust montagesysteem voor eenvoudige en veilige installatie op je voertuig.

Naast de betrouwbare prestaties voldoet dit Slim 3 LED-positielicht ook aan de strengste veiligheidsnormen. Het is goedgekeurd in overeenstemming met de huidige Europese regelgeving, waardoor het een legale en betrouwbare keuze is voor gebruik op de weg.

Kortom, het Was Slim 3 LED oranje positielicht is een zeer functionele, veilige en esthetische optie voor je voertuig. Het combineert optimale zichtbaarheid, uitzonderlijke duurzaamheid en eenvoudige installatie, waardoor het een ideale keuze is om de veiligheid en stijl van je voertuig te verbeteren.

FG0708W97.1

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Universeel
aantal leds
3

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk