Juluen flash LP3 3 Led blauw

Juluen 3 LED blauw flitslicht

De low-profile blauwe flitser is ideaal voor onopvallende montage

Meerdere flitsers kunnen tegelijkertijd of parallel worden gesynchroniseerd

De Juluen blauwe LED flitser is water- en trilbestendig

Aluminium behuizing en polycarbonaat lens

afmetingen zijn:

  1. Lengte: 88mm
  2. Breedte: 30mm
  3. Diepte lens: 6.6mm
F0088LP3
€ 39,13
€ 39,13 € 32,34
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 39 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 39 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,39.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen flitser LP3 3 Led blauw

Juluen's 3 LED blauwe flitser, verkrijgbaar via cell2.com, is een compact en krachtig verlichtingsapparaat ontworpen voor professioneel gebruik. De flitser is speciaal ontworpen om een intense, geconcentreerde lichtbron te leveren, ideaal voor industriële toepassingen, technische inspecties en andere behoeften die een effectieve verlichting vereisen.

De drie blauwe LED's van de flitser bieden een hoge helderheid en een brede dekking, waardoor doelgebieden effectief kunnen worden verlicht. Elke LED is zorgvuldig gekalibreerd om een helder, duidelijk blauw licht te produceren, dat een uitstekende zichtbaarheid biedt, zelfs bij weinig licht.

Dankzij het compacte, lichtgewicht ontwerp is de flitser eenvoudig mee te nemen en te installeren, waardoor het een praktische keuze is voor mobiel gebruik. Hij heeft ook een robuuste, heavy-duty constructie, waardoor hij extra duurzaam is en bestand is tegen zware werkomstandigheden.

Deze flitser heeft een reeks bedieningsopties, waaronder een continue modus en een knippermodus, zodat hij geschikt is voor verschillende situaties. Hij wordt gevoed door een externe energiebron, waardoor hij een langere autonomie heeft en continu en ononderbroken gebruikt kan worden.

Kortom, de 3 blauwe LED-zaklamp van Juluen is een betrouwbaar professioneel verlichtingsapparaat met hoge prestaties, intens blauw licht en uitstekende zichtbaarheid. Het compacte ontwerp, de duurzaamheid en de flexibele functionaliteit maken het een ideale keuze voor veel industriële en technische toepassingen.

F0088LP3

Gegevensblad

Couleur
Blauw
Spanning
12/24V
Certificering
ECE R10
Hauteur
30 mm
Lengte
88 mm
Breedte
6,6 mm
Omgekeerde polariteit
Ja
Aantal modi
12
aantal leds
3

Dit vind je misschien ook leuk