Juluen flash LP3 3 Led groen

Juluen 3 LED groen flitslicht

De onopvallende groene flitser is ideaal voor onopvallende montage

Meerdere flitsers kunnen gelijktijdig of afwisselend gesynchroniseerd worden

De Juluen groene LED flitser is water- en trilbestendig

De behuizing is gemaakt van aluminium en de lens van polycarbonaat

afmetingen zijn:

  1. Lengte: 88mm
  2. Breedte: 30mm
  3. Diepte lens: 6.6mm
F0194LP3
€ 39,13
€ 39,13 € 32,34
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 39 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 39 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,39.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen flitser LP3 3 LED groen

De 3 LED groene flitser van Juluen is een compact en krachtig verlichtingsapparaat dat speciaal is ontworpen om te voldoen aan professionele behoeften. Deze flitser biedt een intense en geconcentreerde groene lichtbron, ideaal voor industriële toepassingen, technische inspecties en andere situaties die efficiënte verlichting vereisen.

De drie groene LED's van de flitser zorgen voor een hoge helderheid en brede dekking, waardoor doelgebieden optimaal worden verlicht. Elke LED is nauwkeurig gekalibreerd om een helder, duidelijk groen licht te produceren, dat een uitstekende zichtbaarheid biedt, zelfs bij weinig licht.

Dankzij het compacte, lichtgewicht ontwerp is deze flitser gemakkelijk te vervoeren en te installeren, waardoor hij praktisch is voor mobiel gebruik. De robuuste, heavy-duty constructie zorgt voor extra duurzaamheid en is bestand tegen veeleisende werkomstandigheden.

De flitser biedt een reeks bedieningsopties, waaronder een continue modus en een knippermodus, voor verschillende situaties. De flitser wordt gevoed door een externe energiebron, waardoor een lange autonomie en continu gebruik zonder onderbreking gegarandeerd zijn.

Kortom, de 3 groene LED-zaklamp van Juluen is een betrouwbaar professioneel verlichtingsapparaat met hoge prestaties, intens groen licht en uitzonderlijke zichtbaarheid. Het compacte ontwerp, de duurzaamheid en veelzijdige functionaliteit maken het een ideale keuze voor een breed scala aan industriële en technische toepassingen.

F0194LP3

Gegevensblad

Couleur
Groen
Spanning
12/24V
Certificering
ECE R10
Hauteur
30 mm
Lengte
88 mm
Breedte
6,6 mm
Omgekeerde polariteit
Ja
Aantal modi
12
Diepte
6,6 mm
aantal leds
3

Dit vind je misschien ook leuk