Ledson koplamp DRL Scania 4 serie R Geel

Vervangt grootlicht en/of DRL

Geeft een retro, gele look

geschikt voor DRL's

Brandstofbesparing: Verbruikt 13W vergeleken met de originele 140W

Onverslaanbare levensduur: Philips diodes van hoge kwaliteit

Goedgekeurd volgens ECE E4 R87

Scania is een gedeponeerd handelsmerk, het woord wordt alleen gebruikt voor referentiedoeleinden. Dit product is niet origineel en wordt niet gemaakt door Scania. Het gebruik van het merkwoord betekent alleen dat het product geschikt is voor een bepaald merk

A540143
€ 165,00
€ 165,00 € 136,36
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 165 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 165 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,65.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ledson dagrijlicht Scania 4 R-serie Geel

LED-dagrijverlichting van hoge kwaliteit, ontworpen voor trucks uit de Scania 4 en R-serie. Dit product is een uitstekende optie om de zichtbaarheid van uw truck te verbeteren en een unieke stijl toe te voegen.

Installatie

De Scania-lamp van Ledson is eenvoudig te installeren en vereist geen grote aanpassingen aan uw truck. De lamp kan worden geïnstalleerd met U-beugels of schroeven en moeren, afhankelijk van uw voorkeur.

Voordelen

Verbetert de zichtbaarheid van de truck overdag Voegt een unieke stijl toe aan uw truck Eenvoudig te installeren Water- en weerbestendig Lange levensduur

Conclusie

De Scania-lamp van Ledson is een uitstekende keuze voor eigenaren van trucks uit de Scania 4- en R-serie die de zichtbaarheid van hun voertuig willen verbeteren en tegelijkertijd een unieke stijl willen toevoegen. Met zijn hoogwaardige functies, eenvoudige installatie en lange levensduur is dit product een uitstekende optie om te overwegen.

A540143

Gegevensblad

année
2016+
2023+

Dit vind je misschien ook leuk