Ledson koplamp DRL Scania 4-serie R Wit

Twee lampen voor Scania Serie 4 en Serie R DRL. Kan ook op de andere lamp worden geïnstalleerd. De maat is OEM dus er zijn geen aanpassingen nodig

Vervangt overdag dimlichten

Geïntegreerd positielicht met automatische ontsteking

geschikt voor DRL's

Brandstofbesparing: Verbruikt 13W vergeleken met de originele 140W

Onverslaanbare levensduur: Philips diodes van hoge kwaliteit

Goedgekeurd volgens ECE E4 R87

Scania is een gedeponeerd handelsmerk, het woord wordt alleen gebruikt voor referentiedoeleinden. Dit product is niet origineel en wordt niet gemaakt door Scania. Het gebruik van het merkwoord betekent alleen dat het product geschikt is voor een bepaald merk

A540141
€ 165,00
€ 165,00 € 136,36
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 165 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 165 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,65.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ledson DRL-koplamp Scania 4 R-serie Wit

De lamp voor Scania 4 R-serie is een led-dagrijlicht voor trucks uit de Scania 4 R-serie. De lamp is ontworpen om de zichtbaarheid van uw voertuig te verbeteren en een langere levensduur te bieden dan traditionele halogeenlampen.

Technische kenmerken

Deze LED-lamp heeft een aantal interessante technische kenmerken. De lamp heeft een koelwitte kleurtemperatuur, wat een zuiverder, helderder wit licht geeft dan traditionele halogeenlampen. Ze is ook ECE goedgekeurd, wat betekent dat ze voldoet aan de Europese veiligheidsnormen.

Eenvoudig te installeren

Het installeren van de LEDSON lamp voor Scania is eenvoudig. Deze LED-lamp is ontworpen om eenvoudig te worden gemonteerd op uw Scania 4 R-serie truck, zonder aanpassingen aan de carrosserie.

Voordelen van het product

De lamp voor Scania biedt veel voordelen. De lamp verbetert de veiligheid van uw voertuig door de zichtbaarheid op de weg te vergroten, vooral bij weinig licht. Bovendien biedt deze lamp dankzij de LED-technologie een langere levensduur en een lager energieverbruik dan traditionele halogeenlampen. Tot slot geeft deze lamp een modern tintje aan uw Scania 4 R-serie truck.

A540141

Gegevensblad

année
2016+
2023+

Dit vind je misschien ook leuk