Ledson zijstrip 24v 60cm oranje

24V oranje zijstrip voor Scania

Lengte: 600mm

Breedte: 4mm

Hoogte: 10mm

Kabellengte: 1m

Kleur: oranje

Set van 2

Model verkrijgbaar in wit, oranje en duo

Scania is een gedeponeerd handelsmerk, het woord wordt alleen gebruikt voor referentiedoeleinden. Dit product is niet vervaardigd door Scania. Het gebruik van de merknaam geeft alleen aan dat het product geschikt is voor het betreffende merk

A44071443
€ 47,82
€ 47,82 € 39,52
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 47 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 47 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,47.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ledson zijstrip 24v 60cm oranje

60 cm LED zijstrip voor 24V voertuigen. Deze zijstrip heeft een heldere, levendige kleur en is verkrijgbaar in een schitterende oranje tint voor maximale zichtbaarheid in alle omstandigheden.

De zijstrip is ontworpen om gemakkelijk aan de zijkanten van het voertuig te worden gemonteerd en biedt een betere zichtbaarheid en veiligheid bij weinig licht. Deze LED-strip van hoge kwaliteit is bestand tegen weersinvloeden, trillingen en corrosie, wat zorgt voor extra duurzaamheid en een lange levensduur.

Deze oranje LED zijstrip is compatibel met een groot aantal 24V voertuigen, zoals vrachtwagens. Hij is eenvoudig te installeren en te gebruiken, waardoor een snelle en eenvoudige installatie mogelijk is.

Met zijn fel oranje kleur is deze LED-strip aan de zijkant een ideale keuze voor professionals en tuningliefhebbers die een vleugje stijl willen toevoegen aan hun voertuig en tegelijkertijd de veiligheid willen verhogen.

Al met al is deze oranje LED zijstrip een slimme keuze voor veiligheidsbewuste en stijlbewuste bestuurders.

A44071443

Gegevensblad

Couleur
Oranje

Dit vind je misschien ook leuk