Ledson zijband 24v 60cm Wit en oranje

24V wit en oranje zijstrip voor Scania

Lengte: 600mm

Breedte: 4mm

Hoogte: 10mm

Kabellengte: 1m

Kleur: wit en oranje

Set van 2

Model verkrijgbaar in wit, oranje en duo

Scania is een gedeponeerd handelsmerk, het woord wordt alleen gebruikt voor referentiedoeleinden. Dit product wordt niet gemaakt door Scania. Het gebruik van de merknaam betekent alleen dat het product geschikt is voor het betreffende merk

A440714031
€ 57,41
€ 57,41 € 47,45
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 57 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 57 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,57.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ledson zijstrip 24v 60cm Wit en oranje

60cm LED ontworpen voor 24V voertuigen. Deze strip is uitgerust met 72 LED's van hoge kwaliteit die een helder, intens licht uitstralen, waardoor het een perfecte keuze is voor professionele voertuigen zoals vrachtwagens.

De strip heeft een robuust, weerbestendig PVC omhulsel dat hem beschermt tegen water, stof en stoten. Hij is ook zeer flexibel en zelfklevend, waardoor hij gemakkelijk te installeren is op gebogen of onregelmatige oppervlakken.

Deze LED stripverlichting wordt geleverd in twee kleuren, oranje en wit, om te voldoen aan je bewegwijzering en verlichtingsbehoeften.

Kortom, de oranje en witte zijstrip is een veelzijdige, duurzame en eenvoudig te installeren verlichtingsoplossing die de zichtbaarheid op de weg verbetert. Kies de kleur die het beste past bij uw bewegwijzering en verlichtingsbehoeften voor uw bedrijfsvoertuig.

Bestel nu bij uw specialist Ducheminagt en ervaar zelf waarom deze zo populair is bij Scania-eigenaren!

A440714031

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Wit

Dit vind je misschien ook leuk