Ledson LED lamp BA9s rood 12v

Lamp LED BA9 rood 12v

De fitting van het Ledson lampje is T4W BA9s

De Ledson lamp bevat 5 diodes

De lamp is gelijk aan 10w

De afmetingen van het Ledson lampje zijn:

diameter 12mm

Lengte: 28mm

De lamp is geschikt voor auto's met Canbus

De Ledson lamp wordt gebruikt als parkeerlicht, nummerplaatverlichting en interieurverlichting

A9320952
€ 14,86
€ 14,86 € 12,28
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 14 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 14 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,14.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ledson BA9s LED lamp rood 12v

Deze LED-lamp is voorzien van geavanceerde technologie waardoor hij een helder, langdurig licht produceert en tegelijkertijd energiezuinig is. Hij is compatibel met 12v-auto-elektrische systemen en gebruikt een BA9S-basis, waardoor hij gemakkelijk te installeren is.

Deze lamp is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft 5 diodes voor een optimale lichtintensiteit. Hij straalt een levendig rood licht uit dat ideaal is voor vele toepassingen.

De Ledson LED-lamp is ook een voordelige optie omdat hij veel langer meegaat dan traditionele lampen, waardoor je ze minder vaak hoeft te vervangen.

Al met al is de Ledson BA9S 5-diode 12v LED-lamp in rood een hoogwaardige verlichtingsoptie voor auto's en andere voertuigen met 12v elektrische systemen. Het biedt een kosteneffectief alternatief voor traditionele lampen en is ontworpen om lang mee te gaan, waardoor het een verstandige keuze is voor bestuurders die bezorgd zijn over hun portemonnee.

A9320952

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: