Ledson LED lamp BA9s blauw 12v

Lamp LED BA9s blauw 12v

De fitting van het Ledson lampje is T4W BA9s

De Ledson lamp bevat 5 diodes

De lamp is gelijk aan 10w

De afmetingen van het Ledson lampje zijn:

diameter 12mm

Lengte: 28mm

De lamp is geschikt voor auto's met Canbus

De Ledson lamp wordt gebruikt als parkeerlicht, nummerplaatverlichting en interieurverlichting

A9340954
€ 14,86
€ 14,86 € 12,28
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 14 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 14 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,14.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ledson LED lamp BA9s blauw 12v

Kies voor Ledson's BA9S 5-diode 12v LED lamp in blauw voor verlichting van hoge kwaliteit. Deze LED-lamp is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt een voordelige oplossing in vergelijking met traditionele gloeilampen. Met zijn geavanceerde LED-technologie produceert hij een helder en duurzaam licht en biedt hij een lange levensduur om frequente vervangingskosten te beperken.

Ledson's blauwe 12v BA9S LED-lamp met 5 diodes is ontworpen om gemakkelijk in verschillende auto- en vrachtwagentoepassingen te passen. De lamp heeft vijf diodes voor een optimale lichtintensiteit, waardoor het een ideale keuze is voor kwaliteitsbewuste bestuurders.

Naast de hoge kwaliteit is deze LED-lamp ook eenvoudig te installeren en compatibel met een groot aantal apparaten. Of hij nu buiten of binnen wordt gebruikt, de 12v BA9S 5-diode blauwe LED-lamp van Ledson is de ideale verlichtingsoplossing voor industriële en automobieltoepassingen.

Samengevat biedt de Ledson 12v BA9S blauwe LED-lamp met 5 diodes een hoogwaardige, duurzame en kosteneffectieve verlichtingsoplossing voor diverse industriële en automobieltoepassingen. Met zijn vijf diodes en geavanceerde LED-technologie biedt hij een optimale lichtintensiteit voor een betere zichtbaarheid. Kies de blauwe LED-lamp van Ledson voor superieure verlichting die zeker voldoet aan uw verlichtingsbehoeften.

A9340954

Dit vind je misschien ook leuk